Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak obejść bana?

4M4DIQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, dostałem perma można powiedzieć za nic, chcę ominąć bana i wejść na ts..

Próbowałem odinstalować ts zmieniać ip i instalować lecz to nic nie dało, ktoś coś pomoże ?

Opublikowano

Są takie serwery że bana nie ominiesz ;)

Pokaż mi taki serwer....

Cześć, dostałem perma można powiedzieć za nic, chcę ominąć bana i wejść na ts..

Próbowałem odinstalować ts zmieniać ip i instalować lecz to nic nie dało, ktoś coś pomoże ?

http://www.mpcforum.pl/topic/1185917-jak-odbanowac-sie-na-ts3-by-jin/

Masz tu poradnik 2 sposoby.

Opublikowano

Są takie serwery że bana nie ominiesz ;)

WSZYSTKIE bany na forach, serwerach da się obejść, tyle, że zmiana ip to nie wszystko co można zrobić jak się większości wydaje... są właśnie jeszcze między innymi rejestr i nie tylko.

Opublikowano

Wszystkie bany na ts da się obejść ja korzystam do obchodzenia banów z programu Kepard

działa to tak dostałem bana oke tworze nowe identities, żeby nie było takie same jak to zbanowane

następnie zmieniam ip (w moim wypadku jest to reset routera) jezeli nie masz jak zmienic to pobierz sobie program HOT SPOT SHIELD następnie pobieram i instaluje program kepard na moim kompie (nie odpalam go ani nic tylko pobieram i instaluje) i wchodze na dany serwer  :D gdy znów dostaje bana to znowu zmieniam ip tworze nowe identities i odinstalowuje keparda i na nowo go instaluje :D  

Opublikowano

Wszystkie bany na ts da się obejść ja korzystam do obchodzenia banów z programu Kepard

działa to tak dostałem bana oke tworze nowe identities, żeby nie było takie same jak to zbanowane

następnie zmieniam ip (w moim wypadku jest to reset routera) jezeli nie masz jak zmienic to pobierz sobie program HOT SPOT SHIELD następnie pobieram i instaluje program kepard na moim kompie (nie odpalam go ani nic tylko pobieram i instaluje) i wchodze na dany serwer   :D gdy znów dostaje bana to znowu zmieniam ip tworze nowe identities i odinstalowuje keparda i na nowo go instaluje :D

Nie rozumiem po co to robisz 

Prościej jest zmieni IP ,ID i w regedit'cie  wpis .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...