Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spolszczenie SF 2015

pilot1611

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko!

Posiada ktoś może spolszczenie do SF 2015?:) bo aż tak mój angielski nie jest taki by wszystko ogarniać :)

//nieregulaminowa sygnatura - zew. link

//BR3ND

Opublikowano

takie mnie nie interesują ;d

ale dzięki za odzew:)

Nie za bardzo rozumiem co Cię nie interesuje...? Taka jest prawda, nie ma jeszcze do tego spolszczenia, gra jest świeża. Najnowsze spolszczenie jest do 14...

W Google też nic o tym nie ma, a jak jest jakaś wzmianka to jak wspomniałem z niepewnych źródeł.

Opublikowano

Jak to nie ma? Wszystko jest...

Wystarczy wejsc w głowny folder z gra i masz folder x64 albo x86 wchodzisz i masz plik codex.ini szukasz linijki language i zamiast english czy inny jezyk wpisujesz polish i w obu folderach tak robisz zapisujesz i masz.

1390758008-U305854.png graphic.png

Opublikowano

Jak to nie ma? Wszystko jest...

Wystarczy wejsc w głowny folder z gra i masz folder x64 albo x86 wchodzisz i masz plik codex.ini szukasz linijki language i zamiast english czy inny jezyk wpisujesz polish i w obu folderach tak robisz zapisujesz i masz.

Dlatego jak mówiłem nie ma spolszczenia z internetu, jest tylko manualne. W internecie jeszcze nie znajdziesz. A sposób który ty podałeś działa i jest jak najbardziej ok. tylko pamiętaj, aby użyć programu Notepad++.

Opublikowano

Plik codex.ini jest w wersjach pirackich. 

kolego ja mam pirata i nie mam tego pliku codex.ini ale za to mam 3DMGAME ktory otwieram notatnikiem zmieniam jezyk na polish i zapisuje. ale i tak dzieki za podpowiedz bo bym pewnie jeszcze przez rok smigal na eng :) 

1342652647-U174114.jpg

Opublikowano

Nie za bardzo rozumiem co Cię nie interesuje...? Taka jest prawda, nie ma jeszcze do tego spolszczenia, gra jest świeża. Najnowsze spolszczenie jest do 14...

W Google też nic o tym nie ma, a jak jest jakaś wzmianka to jak wspomniałem z niepewnych źródeł.

Mi chodziło, że nie interesują mnie takie z wirusami :) 

Dobra wielkie dzięki za pomoc wszystkim! Wszystko działa jak powinno:) Pozdrawiam :)

//nieregulaminowa sygnatura - zew. link

//BR3ND

Opublikowano

A ja jak zmieniam na polish i chcę zapisać to pojawia mi się odmowa dostępu, wie ktoś dlaczego?

Uprawnienia w pliku nie masz opcji edycji... 

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

mi pieknie wszystko śmiga . dziekuje za pomoc :) ps. pijawka otworz codex zmien english na polish zapisz to sb na pulpicie potem skasuj stary codex podstaw nowy (ten z pulpitu) i bedzie śmigać. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...