Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z uwierzytelnianiem

VebI98317

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy wchodzę do gry to po 5-10 min wyskakuje "Rozłączenie z serwerem.Gra Zostanie zamknięta." po czym znowu wchodzę na konto i wyskakuje "Uwierzytelnianie jest chwilowo niedostępne . Spróbuj pózniej."

A i jeszcze jedno! Ja miałem krótką przerwę w grze ale kiedyś ta gra działała jak ulał!

Pomocy! Błagam!

Opublikowano

Pewnie będzie ban za cheaty. Masz bana tymczasowego ale na 80% będziesz miał perma.

44758890639358990822.png

Opublikowano

Za darmo nie dostałeś (banują nawet tych co odpalali cheaty 4 lata temu). Zbaczając z tematu, to tydzień temu dostałem prema za nick...

Po za tym napisałem na 80%, to znaczy że na czasowym może się zakończyć jak nie łamałeś regulaminu.

44758890639358990822.png

Opublikowano

Banuje cię tak zwany automat, jesli masz np. kilka tyś nitra lub 150 ultra w magazynie, potem jest sprawdzanie konta pod katem czitow, jesli cos wykryją to leci banik :)

wagner.jpg

MPC Racing team | MPC Champion | Blue member

Opublikowano

Powiem ci tak, też tak miałem, jak masz uwierzytelnianie to znaczy ze automat zbanowal na kilka godzin i sprawdza ci konto itp. Mi tez tak sprawdzał doslownie co 5-10 min od wejścia aż dostałem bana tymczasowego: Aktualnie nie masz dostepu do gry. Jak nic nie używałem to sie nie przejmuj bo nie dostaniesz perma. Ale czasowego możesz dostać bo wtedy ci dokładnie sprawdzają konto.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...