Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ładowanie meczu

Paragoniik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 

ostatnio nie mogę się zalogować na mecz...gdy wybieram postać i jest już ładowanie meczu mogę tak czekać parę godzin i nadal nie może mi się załadować ....usuwałem all pliki i instalowałem od nowa,instalowałem z każdej przeglądarki ale to nadal nic nie daję ...

wiecie może na czym polega ten problem :_:?

fKGsn2A.png Ada <3
Opublikowano

Problem Riotu i on nic z tym nie robi od dwóch miesięcy.
Kappa.
Ściągnij sobie program WTFast - przez miesiąc jest darmowy. Po tym czasie ściągnij sobie inny. Nazywa się HotSpot Shield i jest darmowy.

Zarówno przez WTFast jak i przez HSS łącz się przez Niemcy - serwery EUNE wciąż zdaje się stoją w Niemczech.

Zanim wejdziesz do gry, sprawdź czy będzie Ci działać na customach.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Problem Riotu i on nic z tym nie robi od dwóch miesięcy.

Kappa.

Ściągnij sobie program WTFast - przez miesiąc jest darmowy. Po tym czasie ściągnij sobie inny. Nazywa się HotSpot Shield i jest darmowy.

Zarówno przez WTFast jak i przez HSS łącz się przez Niemcy - serwery EUNE wciąż zdaje się stoją w Niemczech.

Zanim wejdziesz do gry, sprawdź czy będzie Ci działać na customach.

No niestety nic to nie dało ;/ chyba będę musiał sobie odpuścić lola :D ale dzięki za pomoc :)

Firewall nie blokuje połączenia?

Nie blokuję 

fKGsn2A.png Ada <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...