Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xampp Mysql Problem

Niekumaty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec mam server na hamachi i chcialbym zalozyc do niego strone z rejestracja... mam potrzebne pliki, wklejam je tam gdzie trzeba (pusty folder htdocs) wlaczam Apache ( w xampp ) ... jest running... Wlaczam MySql ... jest running ale tylko na chwile... niewiem co sie dzieje. Niemam wlaczonych zbednych programow typu GG,Skype....

592a1df7ee0c5_post-135874-127074732166_thumb.jpg

Na port check pokazalo mi takie cos... niewiem co z tego wynika.. Czyzby portmap blokowal MySql? czy cos? niewiem.. Pomozcie....

Opublikowano

Wiesz mialem to samo Apache bylo Ok ale Mysql na chwile pisano Running a putem gaslo zmienilem Port Mapa i wszystko bylo Ok

Nie wiem jak u ciebie lecz gdy ruuning w mysq u mnie sie nie swieciło rejka tez chodziła lecz strasznie Muliło

sygna2ow.jpg

Opublikowano

No u mnie rejestracja tez chodzi przy samym Apache tyle ze inni nie moga na nia wbic... tylko ja. Czyli masz inny portmap? Masz moze link do niego?

Opublikowano

@Up

Chiński portmap o niebo lepszy (bynajmniej dla mnie)

@Autor

Użyj AppServ lepszy jest...

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

Ok potem sprawdze AppServ.. ale teraz znow jest problem bo z tym nowym portmap juz all chodzi MySql sie wlacza i Apache w xamppie ale i tak nikt nie moze na rejestracje wbic (jest zemna w sieci w hamachi)

@up

Rejestracja nie dziala innym tak czy siak... niewiem co jest grane ;x

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...