Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam trzy osoby chcące współtworzyć nową grę przeglądarkową.

Kujonek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Poszukuję trzy kreatywne, pracowite osoby chcące pomóc w współtworzeniu nowej gry przeglądarkowej. Istnieje wiele pomysłów dotyczących gry, m.in. napisanie "reaktywacji" Polan(patrz film na dole) pod nową nazwą, bądź cokolwiek innego. Prosiłbym o zgłaszanie się na PW, bądź tu w temacie.

Głównie chodzi o kreatywność i "trafienie" z pomysłem. Jedna z tych osób powinna dość dobrze orientować się  w temacie grafiki komputerowej. Jakoś nasza gra będzie musiała wyglądać ;) Programistę już mamy. Wiek minimum 16 lat.

Ma być to gra strategiczna. Epoka w jakiej ma się rozgrywać jest do ustalenia.

Film:
https://www.youtube.com/watch?v=SDMGCZ01Q2g

Pozdrawiam i zapraszam ;)

Nie będzie niczego.

Opublikowano

A co ty sam umiesz i jaką rolę, oprócz zapewne CEO (lol!), masz zamiar pełnić? ;)

Wiek min 16 lat? Ale wymagania.... ;)

pasek_4oo_6o.jpg

Aktualny poziom zła: 75 punktów ostrzeżeń.
Achievements:
  • 22 zajebiste posty oznaczone czerwonym kółeczkiem
  • 1 urażony modek - dwa razy! (Istny Diabeł)
  • 4365 userów forum, którym powiedziałem smutną prawdę
Opublikowano

Kujonek jest organizatorem.

Ja zajmuję się stroną marketingową i także organizacyjną

Co do wymagań jak poczytacie dokładnie jego post to wymagań jest więcej :)

Genaralnie po zakończeniu aktualnego projektu za ok. 3 tygodnie przystępujemy do produkcji gry strategicznej.

Do tego czasu team musi być zebrany.

Opublikowano

Robicie to źle.

Skoro realizujecie w tym momencie jakiś projekt to pierwsze, co powinniście zrobić to zaprezentować go.
"Patrzcie, to robimy, to umiemy, tak nam to wychodzi...".
Zrozumcie - tu, na MPC, jak i na każdym innym forum - takich jak wy jest tysiące, a tysięcy obiecujących projektów jakoś nie widać. Ludzi znajdziecie tylko i wyłącznie wtedy, gdy będziecie w stanie coś działającego pokazać. Nie "zbierzmy się i wymyślmy, co będziemy robić", ale "Aktualnie realizujemy projekt taki i taki, założenia są zrealizowane w XX%, jesteśmy w stanie przyjąć X osób do zespołu".

Grafika z wieloletnim doświadczeniem w modelowaniu 3D do mojego najnowszego projektu znalazłem w kilka dni. Jak? Pokazałem mój poprzedni projekt.

A jak było z poprzednim projektem? Dopóki nie działała wersja beta (grafika z painta) to znalezienie kogoś chętnego do pomocy graniczyło z cudem. A jak się już znalazł to okazywał się kompletną stratą czasu. Po premierze otwartej bety ludzie sami zaczęli się zgłaszać z pytaniem, czy mogli by w jakiś sposób pomóc, czy potrzebujemy rysownika itp. Odzew na forach o tematyce graficznej też był zupełnie inny. Część obecnych grafik została wykonana przez wolontariuszy chcących zwyczajnie pomóc.

pasek_4oo_6o.jpg

Achievements:
Opublikowano

Projekt jeszcze nie jest na tyle gotowy żeby pokazać.

Ale jak ktoś chce zobaczyć to niech napisze do mnie dam linka.

Jak tylko będzie gotowy na tyle żeby upublicznić dam temat na forum.

Co do projektu gry strategicznej to już się 2 osoby zgłosiły.

Ale jeśli jeszcze ktoś chciałby pomóc a szczególnie osoba która grała w polanie.com.pl i zna dane budynki, wojsko itd. 

to zapraszam

Opublikowano

Szczerze to mam wątpliwości, czy ci, którzy odpowiedzieli na takie ogłoszenie cokolwiek sensownego zrobią. Prawdopodobnie są to typowi 'eksperci z mpc', no ale to już nie moja sprawa.

A projektem można się pochwalić zawsze - np ja wrzuciłem video do mojego statusu, 'perły przed wieprze' ale sorry, takie mamy mpc. Jak mi wyślesz PMa ze screenem lub linkiem do tego co tam skrobiesz to sie nie obrażę...

pasek_4oo_6o.jpg

Achievements:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...