Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc, przy zakupie

Pszenica987

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mój problem jest taki chce kupic the elder scrolls saga tylko ze ja mam system windows 7 a przy wymaganiach obliviona i morrowinda trzeba miec windows xp. Jesli kupie bedzie  dzialac oblivion i morrowind na systemie windows 7 bo  bardzo mi zalezy.

Opublikowano

Windows 7 ma działalność wsteczną czy jakoś tak, a w razie czego zawsze pozostaje to co podał Pan wyżej. Tylko Arena i Daggerfall chyba emulatora jakiegoś wymaga. 

Opublikowano

Windows 7 ma działalność wsteczną czy jakoś tak, a w razie czego zawsze pozostaje to co podał Pan wyżej. Tylko Arena i Daggerfall chyba emulatora jakiegoś wymaga. 

Nie tylko. Instalowałem Hobbita z 2004 roku i mi nie działał, tylko z emulatorem, tak samo CivCity Rome II.

Opublikowano

Dzięki wielkie za udzielenie pomocy, ale moglibyscie wytlumaczyc o co chodzi z tą zgodnością? Wiem google nie gryzie ale skoro jestesmy przy temacie to moze się dowiem :)

Opublikowano

Dzięki wielkie za udzielenie pomocy, ale moglibyscie wytlumaczyc o co chodzi z tą zgodnością? Wiem google nie gryzie ale skoro jestesmy przy temacie to moze się dowiem :)

Klikasz na skrót (ikonkę) gry na pulpicie (jeżeli nie masz skrótu wchodzisz w folder z grą i tam klikasz na ikonkę gry. Gdy klikniesz prawym przyciskiem wchodzisz we właściwości, potem Zgodność i ustawiasz zgodność z twoim systemem.

Opublikowano

Dobra,dzięki za udzielenie pomocy teraz tylko nadzieja ze zadziałą. (Jestes pewny że przy zmienionej zgodnosci powinny działać)?

Zależy z jakiego roku jest gra, w którą chcesz zagrać. Nie zawsze może pomóc zmiana trybu zgodności. Może wyskoczyć error i koniec. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Na oblivion są większe szanse niż na morrowind. Oba mogą działać, ale nie mogę tego zagwarantować. To już trzeba przetestować samemu. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Mhm to jest tak 50 na 50 bo to jest 170 zl a moze mi zadzialac tylko skryim...

No właśnie, to jest odwieczny problem, nie wiesz czy Ci zadziała.

Możesz ewentualnie wypożyczyć samego Skyrima w jakiejś wypożyczalni (ew. zamienić się) sprawdzić i oddać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...