Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Imię: Dawid

Mieszkam na wsi niedaleko miasta Sanoka. Na co dzień uczę się w ZS3 w Sanoku o profilu Technik informatyk. Codziennie posiadam chwilę wolnego czasu (conajmniej 3 godziny) i chciałbym go wykorzystać pracując na serwerze MT2. Jestem dostępny czasami również w nocy kiedy niegrzeczni gracze mają święto o.O

Zainteresowania: Interesują mnie  różne rzeczy... od gier komputerowych aż po grę na instrumentach. Lubię jeździć na rowerze, zwiedzać wiejskie lasy, chodzić różnymi ścieżkami. Umiem grać na gitarze (jest to moje ulubione zajęcie). Aktualnie posiadam trzy rodzaje gitar: Klasyczną, akustyczną i elektryczną jednak najbardziej lubię brzmienie akustycznej. Jestem wolontariuszem w Szkolnym Kole Wolontariatu, pomagam różnym ludziom a widząc że mnie potrzebują i cieszą się gdy do nich przychodzę uszczęśliwiam samego siebie. Moim ulubionym serialem jest Ranczo z telewizyjnej jedynki. :D Słucham głównie Reggae lecz interesują mnie też inne rodzaje muzyki takie jak Rap. Na pytanie: Disco Polo? odpowiedziałbym pytaniem: Czemu nie? gdyż wpada w ucho i nadaje się do tańca. Lubię zwierzęta... Zawsze chciałem mieć gadającą papugę lecz nie mogłem gdyż ten ptaszek dużo kosztuje.

Doświadczenie: Przede wszystkim to, że miałem kiedyś swój własny serwer Hamachi gdyż na dedyka nie było mnie stać... Kilka osób na nim grało i było zadowolonych z organizowanych przeze mnie eventów i konkursów. Po zamknięciu swojego serwera zatrudniłem się w projekcie serwera VerstMT2 jako Moderator Forum, jednak serwer nie wystartował gdyż ADMINISTRATOR poleciał w kulki i zakończył współpracę ze wszystkimi... :mellow: Znudziło mu się tworzenie serwera. Kolejnym moim krokiem było uczestniczenie w projekcie serwera Tesain jako GM jednak serwer ten też nie wystartował nie z mojej winy, po prostu tym razem sponsor poleciał w kulki... Wreszcie coś natchnęło mnie do napisania podania na tym forum w tym dziale.

Przygoda z grą Metin2: Swoją przygodę z grą Metin 2 rozpocząłem na serwerze Candia (czy jakoś tak) na globalnym polskim Metinie. Niewiele tam grałem gdyż przeniosłem się na Monastyr (obecnie Samos po fuzji serwerów) i grałem w Jinno wojownikiem dobijając do 75 Lv. Oczywiście to nie koniec mojej przygody z grą, gdyż grałem jeszcze na prywatnych serwerach takich jak PandoraMT2, DragonMT2 czy nawet kiedyś dawno na CSYT2.

Dlaczego właśnie ja?:  Przede wszystkim jestem spokojny, opanowany, nie unoszę się, mam dobry kontakt z graczami... Chciałbym pomagać na serwerze pilnować porządku, nie lubię karać graczy ale jeśli nie przestrzegają regulaminu gry to muszę i mam obowiązek, swoje obowiązki zawsze wypełniam sumiennie, nigdy jeszcze nikogo nie zawiodłem. Uważam że nadaję się na stanowisko którego się domagam.

Co chciałbym robić??

-Przede wszystkim kontaktować się z graczami bo to podstawa. Chciałbym pomagać im w rozwiązywaniu ich problemów. Wiadomo że nie wszystko wiem ale jeśli ktoś będzie czegoś potrzebował to będę się starał jak najlepiej mu pomóc.

- Pilnować porządku na serwerze czyli karać boty, kontrolować Chat (to według mnie bardzo ważne bo gracze nieraz się tam nawzajem obrażają)

- Angażować się w organizacje eventów i konkursów

Po prostu wykonywać  obowiązki Game Mastera... :)

To by było na tyle...

kontakt: GG 46383648 :P :P  lub PW na forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...