Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Da się obejść ban permanentny?

therock45

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dostałem bana permenentnego za używanie cheatów. Zauważyłem jednak, że mogę nadal zalogować się na stronę główną. Może jest jakiś sposób, aby zalogować się do gry i sobie pograć ;p?

Opublikowano

Witam, dostałem bana permenentnego za używanie cheatów. Zauważyłem jednak, że mogę nadal zalogować się na stronę główną. Może jest jakiś sposób, aby zalogować się do gry i sobie pograć ;p?

Logowanie na stronę Ci działa, bo jest ona powiązana z Origin :) Twoje konto NFSW = konto Origin i odwrotnie.

Po otrzymaniu perma zostałeś wykluczony z rozgrywki (NFSW). Nie ma możliwości obejścia blokady.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Logowanie na stronę Ci działa, bo jest ona powiązana z Origin :) Twoje konto NFSW = konto Origin i odwrotnie.

Po otrzymaniu perma zostałeś wykluczony z rozgrywki (NFSW). Nie ma możliwości obejścia blokady.

Kiedyś się dało ominąć perma poprzez logowanie się do gry przez origin ale już załatali ten bug

wagner.jpg

MPC Racing team | MPC Champion | Blue member

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Gdzies na forum ktos pisal ze mozna obejsc bana za pomoca Dark Launchera... czy to prawda... sam niewiem ;D

Bardzo dawno temu była luka, która umożliwiała korzystanie z zablokowanego konta.

Nie ma już takiej opcji.

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...