Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Hosting Enderchest - opinie?

Denku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualnie mam serwer na enderchest. Gra powyżej zalecanych slotów i TPS 20 czasem zdarza się 19 z setnymi :). Przy dobrej konfiguracji możesz płacić o wiele mniej niż na innych hostingach (sam ustawiasz liczbę slotów). O fiberhost nie znam opinii bo nigdy tam serwera nie miałem. W tej chwili polecam enderchest przejrzysty panel, support dość szybki :).

Wypromuje twój serwer minecraft na mclista :)

* 1000 diamentów w niecałe 24h,

* Twoj serwer znajdzie sie na 1 stronie,

* Po wiecej informacji zapraszam na PW,

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Opublikowano

Zgadzam się z @Staku . Z tego co wiem (czytałem opinie) fiberhost nie jest najlepszy. Częste przerwy, problemy z maszynami itp.

CPU: I5-4460 (w planach i74690k) GPU: GTX960 4G

Opublikowano

Pomiędzy, tymi dwoma co przedstawiłeś wybierał bym hosting FiberHost :) Hosting według mnie jest dobry, mało lagów prawie nic czemu nie dać mu szansy? ;) 

Opublikowano

craftserve najlepszy ;)

na serwery 20 slotów może i tak. Ten hosting ma maszyny we Francji co ma negatywny wpływ na jakość gry. Osobiście nie polecam :)

CPU: I5-4460 (w planach i74690k) GPU: GTX960 4G

Opublikowano

Mam serwer na fiberhost.pl pakiet lava, narazie zero lagów, 20 TPS, support szybko odpowiada, i oczywiscie niska cena. Nie wiem jak jest na enderchest, więc się nie wypowiadam.

Opublikowano

Craftserve najlepsze :P

Fiberhosta nie polecam , niskie ceny ale musiałem co 2h ręcznie wyłączać server , bo sam się wyłączał ;(

Enderchesta Nie testowałem :P

-----------------------------------------------------------------------------

Szukam ekipy do postawienia serwera Minecraft ;p

-----------------------------------------------------------------------------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...