Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Paypal

CoderX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam konto paypal od jakiegoś już czasu.

I tak pieniążki na te konto od kogoś mogę dostać.

Lecz jak już coś chcę kupić, to i tak muszę podać konto bankowe, vise itp... podał bym to z wielką przyjemnością, ale z braku czasu nie mam kiedy iść do banku i otworzyć konto.

I chciałem się dowiedzieć czy jest jakikolwiek sposób/możliwość aby kupić coś przez paypal'a? albo kupic payalem np paysafecard'a czy coś?

Dodam też że mieszkam w UK i nwm czy tu może to być/działać jakoś inaczej? kiedyś mi ktoś mówił a raczej na mówił abym i tak założył se paypal'a iż mogę bez konta bankowego kupować itp.. lecz niestety tak nie mam :/

Wie ktoś coś? wie jak to rozwiązać? czy tylko ja mam takie problemy? :/ proszę o pomoc :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Numery konta itd. musisz podawać tylko podczas zakupów w niektórych miejscach. Gdybyś kupował gdzieś indziej to byś nie musiał nic podawać.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

@9Jarek9

Mógłbyś podać np, jakąś stronę?

Póki co (kiedyś) próbowałem tylko na amazonie i chyba ebayu.

//edit

Teraz spróbowałem szybko na steamie tak o czy będzie działać to muszę podać debit card albo credit.. Czy może toteż być przyczyną tego że nie mam jeszcze nic na koncie paypal?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...