Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

tog 2 jakie perki

czosnek90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja dalem na 1 Bia zeby rld byl szybki 4.14s, a na 2 naprawe.Zarowe dopiero moze na 3 dam bo co z tego ze bd wiedzial ze jestem wykryty jak i tak vmax to 14km/h wiec trudno bedzie szybko sie ukryc.

Opublikowano

Ja dalem na 1 Bia zeby rld byl szybki 4.14s, a na 2 naprawe.Zarowe dopiero moze na 3 dam bo co z tego ze bd wiedzial ze jestem wykryty jak i tak vmax to 14km/h wiec trudno bedzie szybko sie ukryc.

BiA na 1 perk to totalny idiotyzm. Nie masz żarówy, naprawy, a skrócenie rldu jest niewielkie.

Opublikowano

a co myślicie o żarówie wg mnie to idiotyzm

Jest bardzo ważna, bo informuje Cię o tym, że jesteś wyspotowany. Koniecznie na 1 perk.

Opublikowano

a co myślicie o żarówie wg mnie to idiotyzm

To co ja o tobie w tym wypadku myślę zostawię dla siebie, bo dostane warna C:

Nie mieć naprawy i żarówy - RiP

Daj teraz naprawę, bo bez naprawy ten czołg ginie od razu.

Opublikowano

Jest bardzo ważna, bo informuje Cię o tym, że jesteś wyspotowany. Koniecznie na 1 perk.

Ty chyba nigdy togiem nie grales.Co ci z tej zarowy jak ona dziala dopiero po 3 sek.Zanim ty zauwazysz i zareagujesz ze zostales wyspotowany to dostaniesz wczesniej hita a w dodatku to jest krowa jadaca max. 14km/h.Rozumiem dawac zarowe na wmiare mobilnych tankach ale w togu? Odradzam.

Opublikowano

Ty chyba nigdy togiem nie grales.Co ci z tej zarowy jak ona dziala dopiero po 3 sek.Zanim ty zauwazysz i zareagujesz ze zostales wyspotowany to dostaniesz wczesniej hita a w dodatku to jest krowa jadaca max. 14km/h.Rozumiem dawac zarowe na wmiare mobilnych tankach ale w togu? Odradzam.

Po pierwsze: nie po 3 tylko po 2sec

Po drugie: przy czołgach wsparcia takich jak TOG tym bardziej się przydaje.

Jak grać nie umiesz, to nie ucz innych grać.

Opublikowano

Po pierwsze: nie po 3 tylko po 2sec

Po drugie: przy czołgach wsparcia takich jak TOG tym bardziej się przydaje.

Jak grać nie umiesz, to nie ucz innych grać.

Moj blad,po 2s.Ale mialem w rozne rozdania umek na togu; 1 rozklad to zarowa z naprawa a 2 to bia,naprawa i togiem gralo mi sie zdecydowanie lepiej z bia, naprawa, taka jest moja opinia.A w wota gram od bety, gdzie kw mialo 87mm, a grac potrafie w wota.

Opublikowano

Moj blad,po 2s.Ale mialem w rozne rozdania umek na togu; 1 rozklad to zarowa z naprawa a 2 to bia,naprawa i togiem gralo mi sie zdecydowanie lepiej z bia, naprawa, taka jest moja opinia.A w wota gram od bety, gdzie kw mialo 87mm, a grac potrafie w wota.

Nie ma nawet działa któro ma kaliber 87mm, więc zalatujesz mi fejkiem.

Edit: Przepraszam, jest takie działo. Ale tylko brytyjskie...

Nie ma radzieckiego działa któro ma taki kaliber.

Opublikowano

Najpewniej chodziło mu o 107mm. Ale to jak długo grasz w WoT ma niewiele do twojej wiedzy, są pomidorki z kilkudziesięcioma tysiącami bitew lub paroma latami na koncie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...