Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Leginsy

MaX095

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!Powoli zbliżają się święta a z prezentami chce mieć spokój, planuje siostrze kupić leginsy i spodobały jej się bardzo takie jedne, jednakże nie mogę ich znaleźć nigdzie do kupienia.Jakbyście pomogli byłbym wdzięczny chodzi  o takie http://www.reebok.co.uk/urban-active-pat-legging/Z89774_390.html z NIEBIESKIMI WSTAWKAMI  za konkretne odpowiedzi nagrodzę like'ami no a nieodpowiednie warnem.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Przecież na tej stronie do której podałeś link możesz je kupić 

Źle się wyraziłem, chodzi mi o Polskie strony bo nie dam za leginsy ponad 120 a drugie tyle na przesyłke.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Źle się wyraziłem, chodzi mi o Polskie strony bo nie dam za leginsy ponad 120 a drugie tyle na przesyłke.

120 zł za dobre leginsy to mało.W dodatku to w końcu to święta, możesz chyba się wykosztować dla siostry. A przesyłka ze strony, której podałeś jest za darmo od 25 Funtów.

OTUIdg.png

Opublikowano

Idź do pierwszego, lepszego sklepu z odzieżą, a owe legginsy znajdziesz. Jeżeli nie będzie takich na sklepie to będziesz mógł zamówić :>

Opublikowano

Wystarczy iść do galerii handlowej i poszukać, chyba że do takowej masz daleko to w sumie możesz na allegro poszukać :)

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Nie umiałem ich znaleźć a byłem w Silesii i w Galerii Katowickiej.

21f0dgn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...