Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wejściem na server.

Districtx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od dzisiaj mam pewien problem ponieważ nie mogę wejść na żaden server. Normalnie ładuje się gra i po chwili wyrzuca mnie do pulpitu i pokazuje się taki błąd: 

Blad.png

Pomocy! nwm co robić.

Opublikowano

Hejka, aby rozwiązać problem musisz najpierw przeinstalować punkbustera poprzez aplikację znajdującą się w folderze Battlefielda. Pokieruj się więc do tego folderu, u mnie to jest; Komputer-->Dane (D:) (czyli dysk D)-->Origin-->Games-->Battlefield 3-->_Installer-->punkbuster-->redist i w tym folderze powinieneś mieć plik 'pbsvc.exe' - włącz to i przeinstaluje pb, pierwsza opcja.

Gdy już wykonasz operację wyżej przejdź do Panel sterowania-->System i zabezpieczenia-->Zapory systemu windows-->Ustawienia zaawansowane-->Reguły przychodzące i tutaj znajdź 'PnkBstrA' oraz 'PnkBstrB' może być ich kilka - ty potrzebujesz tylko jednego A oraz B także resztę usuń. Teraz gdy została Ci jedna reguła A i jedna B kolejno włącz właściwości i przejdź do zakładki 'Programy i usługi' tam będziesz miał do zaznaczenia opcje 'Wszystkie programy spełniające określone warunki' - jeżeli zrobisz to dla obu reguł gra powinna śmigać. ;)

Znalazłem też owy błąd na Angielskim forum Battlefielda i niektórym osobom wystarcza po prostu wyłączenie reguł oraz włączenie ich ponownie, możesz spróbować najpierw tego sposobu jeżeli chcesz. :P

Opublikowano

A gdzie się wyłącza te reguły? ok już wiem zaraz sprawdze czy działa. Nadal to samo, sprawdze ten 2 sposób.

/edit przy reinstalacji pkb pojawił się taki błąd:

4236614148521421276459.png

Lecz nacisnąłem ok i poszło dalej nwm czy tak powinno być. Więc jade dalej.

Jak byś mógł mnie oświecić gdzie znajdują się  <Programy i Usługi> na Win 7

Opublikowano

Panel sterowania-->System i zabezpieczenia-->Zapory systemu windows-->Ustawienia zaawansowane-->Reguły przychodzące i tutaj znajdź 'PnkBstrA' oraz 'PnkBstrB'

Czytaj uważnie. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...