Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plastyka i informatyka

Jano900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam trzy dwa zadania z którymi mam pewien problem.

1. Napisz krótki wiersz (ok pół strony) dotyczący zwykłych, codziennych czynności utrzymany w radosnym i pogodnym tonie.

Nie potrafię pisać wierszy, nie wiem jakiej weny musiałbym dostać żeby 1/4 strony zapisać.

2. Narysuj postać w dziwnym stroju. Za nic nie potrafię czegoś takiego wymyślić, dlatego proszę o propozycje i ew. szkic.

3. Mam zrobić stronę główną w html. Nie było mnie na jednej lekcji i jestem z tym do tyłu, a moja nauczycielka nie specjalnie potrafi przekazywać wiedzę. 

Za każde zadanie dam kilka lajków, ew. 5 gwiazdek na profilu. Jak skończy się limit to otrzymacie później. Z góry dzięki.

Edit 

Zamykam.

Opublikowano

co ma sie znajdować na tej stronie głównej ,bo banał :v prosze o  szybka odp , bo mam czas do 19 :v 

Opublikowano

co ma sie znajdować na tej stronie głównej ,bo banał :v prosze o  szybka odp , bo mam czas do 19 :v 

Szczerze nie wiem bo powiedziała "strona główna" ale sądzę że są potrzebne 3 odnośniki do 3 naszych stron (mogą być puste z napisem strona 3 itd).

Opublikowano

Szczerze nie wiem bo powiedziała "strona główna" ale sądzę że są potrzebne 3 odnośniki do 3 naszych stron (mogą być puste z napisem strona 3 itd).

Przydałoby się więcej informacji na ten temat. Strona główna czego? Związana z czym? Odnośniki do "Waszych stron", czyli do czego? Wiem, że odnośniki mogą być puste, ale to mógłby być trop na główny temat strony. ;)

Jak możemy Ci zrobić tą stronę, skoro sam nie wiesz, jak ma wyglądać. :P Tu nie chodzi o znajomość html, a o treść zadania.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Przydałoby się więcej informacji na ten temat. Strona główna czego? Związana z czym? Odnośniki do "Waszych stron", czyli do czego? Wiem, że odnośniki mogą być puste, ale to mógłby być trop na główny temat strony. ;)

Jak możemy Ci zrobić tą stronę, skoro sam nie wiesz, jak ma wyglądać. :P Tu nie chodzi o znajomość html, a o treść zadania.

Biorąc pod uwagę że teraz się tego uczymy, ma to być po to żeby było. Tzn. nagłówek na górze "strona główna", gdzieś po bokach przyciski "strona 2" itd, jakiś ew. obrazek. Mam nadzieje że rozumiecie. Nie spieszy mi się z tym ale na piątek muszę to mieć.

Opublikowano

Biorąc pod uwagę że teraz się tego uczymy, ma to być po to żeby było. Tzn. nagłówek na górze "strona główna", gdzieś po bokach przyciski "strona 2" itd, jakiś ew. obrazek. Mam nadzieje że rozumiecie. Nie spieszy mi się z tym ale na piątek muszę to mieć.

Ostatnio mój brat robił coś podobnego - oni musieli zrobić stronę o swoich zainteresowaniach.

Może być coś takiego?

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Ostatnio mój brat robił coś podobnego - oni musieli zrobić stronę o swoich zainteresowaniach.

Może być coś takiego?

Ona nie ma być o czymś, po prostu strona. Nagłówek "strona główna" itd. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...