Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mag czy Tropiciel?

japroja1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcialbym miec postac dobra na e,eII ktora sie leczy i teoretycznie nie traci hp przy expie. Chce byc kosa w pvp nie ukrywam. Zniechecaja mnie strzaly u tropa + te potezne kryty maga... Nie chce postaci ktora tylko przy full legach cos ugra. Na razie planuje gre do 100 lvl, jak sie nie znudzi to wyzej. Nie chcialbym sie zawiesc w pvp ta postacia. Ufam wam.

Legenda
Opublikowano

Mag, ponieważ do 100lv bardzo dobrze się sprawuje. Duży lek z skilla, Absorbacja oraz przyjemny, łatwy exp z ścianą ognia.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Polecam MAGA na 100 full hero eq z kochy , bardzo duży kryt i ciśniesz + unik :)

Raz walłem magiem 4k , miałem 8% hp i fartem :P Kryty ratujo xD

-----------------------------------------------------------------------------

Szukam ekipy do postawienia serwera Minecraft ;p

-----------------------------------------------------------------------------

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Stanowczo tropiciel bądź tancerz ostrzy mogę polecić ze względu na to jak on sobie wyśmienicie radzi w każdej sytuacji czy to exp czy pvp .

i1sWQY0.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam zrobić obu i zobaczyć, którym wolisz grać. Zawsze to też jest jakaś metoda, że jednego zostawisz na danym lvlu by bić elitę 2 i zarabiać, a drugim będziesz expić.

Opublikowano

Polecam tropiciela, nawet bez leg jest OP.Co do maga to 200lvl+full eq leg mag może coś ugrać.Tropiciel jest dobry do expa i jednocześnie do stania na e2.

banner_3.png

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...