Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z Surfvox !

droomsky

Pytanie

Opublikowano

Witam wszystkich!

Otoz od kilku dni borykam sie utrudnieniem typu surfvox,...

Problem wyglada nastepujaco:

- mialem opere, ale po zainfekowaniu jej przez survox, wszystko bylo przekierowywane na mozille, a wydaje mi sie ze wczesniej jej nie mialem,

- gdy probowalem wchodzic w temamty z np. elektrody ktorej tresci zawieraly slowo surfvox - wywalalo mnie,

nie moge ponownie zainstalowac opery, bo wyskakuje mi okno z mozilli i ustawieniu jej na przegladarke glowna,

zresetowalem mozille, strona startowa wygasla, jest ok, ale wiem ze surfvox nadal buszuje :/

Oto logi:

Bardzo prosze o Wasza pomoc, gdyz praca z tym dziadostwem naprawde jest uciazliwa.

Dodam tylko, iz jestm srednio kumaty w sprawach komputerowych ;)

Pozdrawiam

Addition_01-11-2014_10-39-56.txt

FRST_01-11-2014_10-39-56.txt

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak:

Najpierw przeczytaj PW, potem

Pobierz plik:

http://speedy.sh/6EbEv/fixlist.txt

Wrzuć go do tego samego folderu, gdzie znajduje się program FRST, odpal FRST, a następnie kliknij w nim FIX. Po restarcie komputera stworzy się plik fixlog.txt, wrzuć go na forum.

Po wrzuceniu pliku fixlog, naciśnij start --> uruchom --> wpisz "msconfig" --> uruchamianie --> odznacz start pliku "C:\Users\DrooM\AppData\Roaming\nvxasync\nvxasync.exe".

Możesz wykonać nowy log dla pewności.

No i przydałaby się reinstalacja Opery, ponieważ żaden program do diagnostyki nie czyta folderu Opery.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...