Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skyrim

Minoo122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam oryginalną gre, we właściwościach gry nie ma polskiego języka. Mam problem z grą skyrim, a konkretniej z polskim spolszczeniem. Jesli mam podstawową wersje-angielską to wszystko jest w porządku. Pobrałem spolszczenie z dubbingiem i wszystko niby w porządku, ale są takie glupie błędy jak: wywala wóz z więźniami na 5 metrów i spada, albo sobie poprostu lata, albo nie widać potworów. Oczekuje normalnych odpowiedzi.

Opublikowano

Jeśli masz oryginał musi być w grze lub na Steamie możliwość zmiany języka. Oczywiście, jeśli kupiłeś grę w Polsce. :) 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

A moge w jakis sposob poprosic steam o język Polski? Bo nie mam wyboru Polskiego.

Raczej się nie da. Dystrybutorem tej gry jest Cenega. Możesz do nich napisać, może Ci pomogą. Musi być w tej grze język polski. Jeśli w opcjach nie ma i na steamie to nic innego nie da się zrobić. Oczywiście masz grę na Steamie? Steam masz w języku polskim i kraj na Polska? 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Jak kupiłeś na Steamie w Polsce, to musisz mieć Polski język. Jak nie masz to pisz do supportu. Jak kupiłeś cokolwiek gdziekolwiek indziej to masz problem. Tzn. nie do końca bo sam mam Skyrima z UK i bez problemu gram na spolszczeniu. Tzn. czasami smoki coś bredzą po Polsku mimo że mam wgraną wersje kinową. Ale to podobno mają nawet ci bez spolszczenia. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...