Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jak to jest z tym idlowaniem

Makyura

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możliwe, że wyczerpałeś tygodniowy limit. Drop jest losowy i czasem jest tak że możesz być 30 minut i dropną Ci 2 itemy, a czasem 5 godzin i nic nie dropnie :)

Opublikowano

Stałem ponad 12h i nic nie dropło. W inny dzień po 5 minutach. Drop jest losowy, nie ma wpływu czy jesteś minute czy 24h na serwerze.

Opublikowano

Stałem ponad 12h i nic nie dropło. W inny dzień po 5 minutach. Drop jest losowy, nie ma wpływu czy jesteś minute czy 24h na serwerze.

A jak bym był sam na serwerze to jest większa szansa?

Opublikowano

@Makyura

To wtedy wgl nie dostaniesz żadnego dropu :)

Minimalnie na serwerze musi być CHYBA 5-7 osób (ja tak miałem kiedyś)

Ale polecam ci grać na serwerach Zombie_escape (chyba tak się to nazywa) gdzie jest po 60 osób wtedy (przynajmniej dla mnie) jest drop co każda grę po 10 dropów dla każdego :D co nie oznacza że jest gwarancja w 100% że będziesz to ty :P

A, i pamiętaj o limicie tygodniowym.

Opublikowano

@Makyura

To wtedy wgl nie dostaniesz żadnego dropu :)

Minimalnie na serwerze musi być CHYBA 5-7 osób (ja tak miałem kiedyś)

Ale polecam ci grać na serwerach Zombie_escape (chyba tak się to nazywa) gdzie jest po 60 osób wtedy (przynajmniej dla mnie) jest drop co każda grę po 10 dropów dla każdego :D co nie oznacza że jest gwarancja w 100% że będziesz to ty :P

A, i pamiętaj o limicie tygodniowym.

k***a stary 10 dropów dla każdego nie no super serwer daj namiary.

ogólnie sam teraz stoję godzinkę już na serwerze idle około 10 rund i czasem lecą przedmioty po 3,4, a czasem nikt nie dostaje :)

Opublikowano

@Brudny Jeleń

idle pier*ol bo to g****o :)

10 dropów miałem na myśli (pomyliłem się wyżej :P) że co każda grę ktoś dostaje jakiś drop i zawsze jest to po 7 a nawet 10 czasami ;D

10736384_685614421552104_1229953644_o.jp10744249_685614411552105_1229817176_o.jp

Tak jest co każda grę (mapę :D)

A i o FPS'y nie czepiać się xD tak to jest jak ma sie dosłownie przeciętny PC w grze gdzie jest 60 osób z ch*j wie iloma modyfikacjami :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...