Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Folder Effect.

.imaguś.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie czyta iskier. Pokaż syserr?

Jak Ci się nie chce, to pobierz clienta terenzo i tam masz effect sprawny, bo ja też miałem problem taki, że

raz mi effect działał, a po wyłączeniu coś się bugowało i nie działały mi efekty moich metinów, jakie stworzyłem.

Opublikowano

Nie czyta iskier. Pokaż syserr?

Jak Ci się nie chce, to pobierz clienta terenzo i tam masz effect sprawny, bo ja też miałem problem taki, że

raz mi effect działał, a po wyłączeniu coś się bugowało i nie działały mi efekty moich metinów, jakie stworzyłem.

robie na kliencie terenzo, i przecież napisałem że podmieniłem wygląd skili także po co mam zmieniać na stary?

http://wklej.to/45Saq

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

A weź sobie stare effect z terenzo wklej do clienta i zobacz czy działają iskry a później wypakuj sobie effect i spakuj spowrotem i zobacz czy działają. Pytanie jeszcze, jaki paker używasz?

Opublikowano

A weź sobie stare effect z terenzo wklej do clienta i zobacz czy działają iskry a później wypakuj sobie effect i spakuj spowrotem i zobacz czy działają. Pytanie jeszcze, jaki paker używasz?

ale to się stało po tym jak podmieniłem skile, wcześniej wszystko działałoi było na miejscu, a zmieniać nie chce na aktualne no chyba że w najgorszym wypadku..:v

eternexus

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...