Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Gun Smith Shop i 5 slot

On4wr1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Otóż wróciłem do WarRock ' a po krótkiej przerwie i jak do tej pory zauważyłem to już nie lecą za grę CFRP, FC i FRM potrzebne do składania broni, czy to prawda ?

2. Mam premium i gdy chcę kupić 5 slot (na dłuższy okres jak już mi się skończy premium) to wyskakuje mi ,, 5 slot jest darmowy dla złotych/platynowych użytkowników " czyli muszę mieć cały czas premium żeby posiadać 5 slot ?

Opublikowano

1.Otóż wróciłem do WarRock ' a po krótkiej przerwie i jak do tej pory zauważyłem to już nie lecą za grę CFRP, FC i FRM potrzebne do składania broni, czy to prawda ?

2. Mam premium i gdy chcę kupić 5 slot (na dłuższy okres jak już mi się skończy premium) to wyskakuje mi ,, 5 slot jest darmowy dla złotych/platynowych użytkowników " czyli muszę mieć cały czas premium żeby posiadać 5 slot ?

1 Tak, są one potrzebne do wytworzenia broni, ale jeszcze aby wytworzyć daną broń musisz mieć jeszcze te PX'y + 3 bronie (do każdej broni [wytworzonej] są inne).

2 Piątego slotu nie da się kupić, w Nexonie jest tylko gold premium a 5 lost jest w tą premke wbudowany, tak musisz kupować premke aby mieć 5 slot, ew można go wygrać z różnych boxów. 

320551442138510845087.png
Opublikowano

Piąty slot masz też w niektórych paczkach. Są tańsze od premium :P Ale to zależy co chcesz :P Albo więcej przywilejów z premium albo 5 slot w paczce bez super mastera etc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...