Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

prywatny serwer warlods of draneor ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy jest juz jakis prywat z dodatkiem warlods of draneor ?

I czemu launcher pandashan nie dziala  po tym nowym dodatku na globalu ,chodzi mi o priv pandashan?

http://pandashan.com/us/nousrejoindre 

One hits,one hits runeyylo yea lets go bitches

Opublikowano

Głupszego pytania w życiu nie widziałem, jak może powstać jakiś prywatny serwer woda, jeśli nawet sam nie wyszedł na globalu? Człowieku pomyśl... są jedynie dwa projekty karabor.com i ashran.com

a launcher nie dziala bo pewnie cos robia;f

Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy :)

Wystarczy kliknąć :)

giphy.gif

Opublikowano

Zanim powstanie WoD na prywatnych serwerach to naprawdę minie, uważam że możecie już teraz zagrać w WoW'a globalnego, battlechest kosztuje około 40zł i macie prawie wszystko, tylko nie macie najnowszego dodatku WoD którego i tak w początkowych chwilach NIE potrzebujecie :) Polecam troszkę odłożyć kasy i wykupić sobie tego WoW'a, aniżeli rzucać komputerem bo na privie są jakieś bugi :D

"Death to all who oppose us"

Tańszy WoD, czemu nie ?

Zajrzyj !

http://www.mpcforum.pl/topic/1252847-tanie-karty-prepaid-do-world-of-warcraft

Opublikowano

Zanim powstanie WoD na prywatnych serwerach to naprawdę minie, uważam że możecie już teraz zagrać w WoW'a globalnego, battlechest kosztuje około 40zł i macie prawie wszystko, tylko nie macie najnowszego dodatku WoD którego i tak w początkowych chwilach NIE potrzebujecie :) Polecam troszkę odłożyć kasy i wykupić sobie tego WoW'a, aniżeli rzucać komputerem bo na privie są jakieś bugi :D

To nie tak że od razu nie potrzebują. Zawsze po zakupie WoDa można bostnąc postać do 90 lv i nie przejmować się niczym.

2sbu2dv.png

Opublikowano

nie uwzgledniles abonamentu.

tak btw mi sie na priwach lepiej gra bo poprostu global jest za latwy, aktualnie gram na sunwellu i hg. i tam jest hard a nie to co na globie...

i nie zeby nie bylo mnie stac bo mam hunta na bl nick taki sam jak na forum. tak ze bez zbednych komentarzy. glob to gowno :)

Age is just a number :)

Opublikowano

tak btw mi sie na priwach lepiej gra bo poprostu global jest za latwy, aktualnie gram na sunwellu i hg. i tam jest hard a nie to co na globie...

i nie zeby nie bylo mnie stac bo mam hunta na bl nick taki sam jak na forum. tak ze bez zbednych komentarzy. glob to gowno :)

Gówno nie gówno ale oskryptowane i działające w 100%. I jak na gówno całkiem niezła grywalności której nie ma żaden priv.

2sbu2dv.png

Opublikowano

coś mi cebulą śmierdzi ....

Opublikowano

Privy to gowno :) 

Jak mówisz, że za łatwy glob to mam dla Ciebie taką niespodziankę: na wod blizzard ma robić trudniejsze raidy właśnie na życzenie graczy... 

Można grać na privie, gdzie gramy cały czas w tą samą grę i robimy cały czas do znudzenia tego samego bossa i ten sam raid(w przypadku sunwella LK).... jak to jest lepsze od globa.... to zostawię to bez komentarza :) Może i teraz global jest łatwy, ale nie można powiedzieć że jest gorszy od privów bo jeśli by tak było to na sunwellu grałoby 10mln graczy, a nie na globalu.... koniec tematu. Uwzględniłbym jeszcze tutaj bugi... ale grasz na starych privach, które ich mają mało. Pierwszy raz spotkałem się z człowiekiem który twierdzi, że priv jest lepszy od globa ;) 

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!!