Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Nidalee

TakieTam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To zależy, jak grasz, co lubisz, gdzie lubisz grac (linia) itp.
Nidalee to dobra postać, mozesz zagrać, polecam.

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

Opublikowano

Nidalee - ogólnie postać op pod warunkim jak grasz. YolloQ na top daje rade bo dzidami trzymasz przeciwnika na dystans. Mid, spoko to samo co top. ADC hardcore jak złożysz pod kryta. Support też nie zgorszy. W skali trudności 6/10 ale jak ogarniesz to będzie łatwa. POLECAM.

Wskazówka:

Jak używasz dzidy to biegnij w przeciwnym kierunku, bo im większa odległość od CB tym większy DMG.

Opublikowano

Tak, ma mocny poke (pod ap), heala i jest bardzo mobilna, na 2 lvlu łatwo może zabić przeciwnika (CZ:Q>KOT:W>:KOT:Q>Ignite) ;) Polecam.

@T0M333K tego już nie ma od początków sezonu 3 xD (chodzi mi o większy dmg z dzidy im dalej)

647041416238306889721.png

Opublikowano

Polecam, spoko jest :P W early ma duże dmg i łatwą farmę. Z małymi umiejętnościami gry możesz spokojnie grać na lane, po prostu nie feeduj przeciwnika :D A w późniejszych fazach gry jest twarda i na dodatek tak jak wspominałem, może mocno osłabić przeciwną drużynę przed TF

916741414680034286162.png

Opublikowano

Wskazówka:

Jak używasz dzidy to biegnij w przeciwnym kierunku, bo im większa odległość od CB tym większy DMG.

Przecież to już nie działa od dłuższego czasu. Nidalka nadal mocna pod AP, strasznie silne kombo, łatwo zabić na 2 poziomie, w dodatku strasznie mobilna. Ogromne możliwości do poke'u. Tylko trzeba uważać na manę w early, rzucisz parę dzid i już jej nie masz.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Legenda
Opublikowano

Sam ostatnio zakupiłem tą postać ze względu na piękny skin czarownicy i gram nią na topie często. Bardzo dobry harras, leczenie oraz mobilność. Możesz łatwo niszczyć przeciwnego male na lini.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...