Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak ustawić na swoim serwerze danej osobie wybranego skina?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym się dowiedzieć czy jest taki plugin/mod, by zmienić danej osobie skina na dowolnego, tylko na mój serwer. Czy może wgrać ten skin na serwer? Czekam na odpowiedź. ;)

PS. Mam minecraft premke, więc nie mówcie mi o żadnych by zyczu czy coś w tym stylu! Wszystko opisałem wcześniej.

Opublikowano

Zmienić skina dla osoby nie można, lecz jeżeli chcesz i on nie ma premki to można to oszukać. Lecz wszystkich użytkowników no-premium będziesz widział jak ten skin twój wybrany który chcesz dać dla kolegi.

Po prostu wrzucasz ten swój wybrany skin do minecraft %appdata% - mam nadzieję, że będziesz wiedział jak to zrobić.

I to działa na takiej zasadzie - jak teraz widzisz no-premium steav'y to będziesz ich widział jak tą podmienioną teksturkę :)

Jeżeli pomogłem, daj + Ciebie nic nie kosztuje Mi znaczy wiele.

Zachęcam do podsyłania pomysłów na film jako poradniki na YouTube

Opublikowano

Wiem o tym ale podobno jest takie coś jak wybrany skin dla paru osób

Nie ma takiego czegoś. 

26_unnamed.png

Opublikowano

Raczej nikt ci takiego pluginu nie napisze.

Jedyną opcją jest, że znajdziesz coś takiego na bukkit.org.

xD

Opublikowano

Zmienić skina dla osoby nie można, lecz jeżeli chcesz i on nie ma premki to można to oszukać. Lecz wszystkich użytkowników no-premium będziesz widział jak ten skin twój wybrany który chcesz dać dla kolegi.

Po prostu wrzucasz ten swój wybrany skin do minecraft %appdata% - mam nadzieję, że będziesz wiedział jak to zrobić.

I to działa na takiej zasadzie - jak teraz widzisz no-premium steav'y to będziesz ich widział jak tą podmienioną teksturkę :)

Prosze nie spam skryptami bo to syf. W 1.7.9+ w pluginie da sie. https://forums.bukkit.org/threads/class-change-the-skin-of-a-player-without-changing-the-name-yes-its-possible-no-spout.273251/

oj oj oj potrzebny ci plugin skript oraz wildskript oraz minimalna znajomosc skripta ;)

Doc: change player's skin to "Dinnerbone"

Dokumentacja: http://www.dzikoysk.net/projects/wildskript/doc/effects.html 

Uwaga by zmienic skina trzeba miec wersje silnika 1.7.9

nierozprzestrzeniaj skriptow. Po co Ci do tego skript? Lagowac serwer?

@topic jak umiesz pisac pluginy to https://forums.bukkit.org/threads/class-change-the-skin-of-a-player-without-changing-the-name-yes-its-possible-no-spout.273251/

jezeli nie to zobacz w necie PlayerSkinChanger, ChangeSkin, SkinChanger ale pamietaj dziala to na osobach ktore maja wersje gry 1.7.9+!

a27BfZc.jpg

#Typowo_na_MPC

Opublikowano

@RetroN_ Wielkie dzięki, tylko ten protocollib chyba nie działa na spigota :/

Dziala na spigota na 100% Nie dawno mialem spigota i protocollib chodzil normalnie. 

a27BfZc.jpg

#Typowo_na_MPC

Opublikowano

w wildskript jest taka opcja, :p poszukaj w api ( dzikoysk.net)

Opublikowano

Nikt Ci na forum tego nie napisze.

Zgłoś się do jakiegoś programisty to on ci to za jakiś hajs napisze.

Dlaczego?

Za takie coś nie odpowiada tylko plugin, ale też klient, bo przecież bukkit nie ustawia Ci skinów ani nie zmienia.

Musiałbyś posiadać "swoj launcher", w którym będziesz miał np. opcje zakupu skina/pelerynki itd.

Opublikowano

Nikt Ci na forum tego nie napisze.

Zgłoś się do jakiegoś programisty to on ci to za jakiś hajs napisze.

Dlaczego?

Za takie coś nie odpowiada tylko plugin, ale też klient, bo przecież bukkit nie ustawia Ci skinów ani nie zmienia.

Musiałbyś posiadać "swoj launcher", w którym będziesz miał np. opcje zakupu skina/pelerynki itd.

Eh... Nie znasz sie - nie wypowiadaj sie. W bukkit 1.7.9 + mozna zmienic skina na jakiegos innego gracza pluginem... Sa nawet juz napisane pluginy gotowe i za darmo. Nie widzisz ze temat jest rozwiazany? Pisal juz...

a27BfZc.jpg

#Typowo_na_MPC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...