Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Filmy z gier lcs pros vs bronze, silver, gold. Czy xpeke wygra przeciwko graczom silver ?

pamie13c

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przecież to jest normal..

każdy gracz jest tak samo traktowany więc przestańcie napierdalać tematami w stylu : "jestem silverem a dostaje diamentow na normalach" to jest k***a normal.

lektura na dzis to jak dziala matchmaking w lolu

Opublikowano

przecież to jest normal..

każdy gracz jest tak samo traktowany więc przestańcie napierdalać tematami w stylu : "jestem silverem a dostaje diamentow na normalach" to jest k***a normal.

lektura na dzis to jak dziala matchmaking w lolu

To tak jakbys mial isc sie pojedynkowac na np. Pudzianowskiego w malutkim ringu i bez zasad jak i rekawic .

Tutaj nawet nie idzie powiedziec typowy kowalski , Bo typowy kowalski To Silver-Gold a nie bronze ...

A osoba na ktora gra jest w scislej czolowce graczy na calym swiecie -,-"

Jak wedlug ciebie to jest normalne i nie ma w tym najmniejszego problemu , To ja cie kolego serdecznie pozdrawiam .

Bo mnie miazdzenie osob z bronzu na rankedach nie bawi , A po drugiej stronie plotu tez bylem i bycie miazdzonym przez kogos o niebo lepszym od siebie zabawne tez nie jest.

Edited_1.png

Opublikowano

To tak jakbys mial isc sie pojedynkowac na np. Pudzianowskiego w malutkim ringu i bez zasad jak i rekawic .

Tutaj nawet nie idzie powiedziec typowy kowalski , Bo typowy kowalski To Silver-Gold a nie bronze ...

A osoba na ktora gra jest w scislej czolowce graczy na calym swiecie -,-"

Jak wedlug ciebie to jest normalne i nie ma w tym najmniejszego problemu , To ja cie kolego serdecznie pozdrawiam .

Bo mnie miazdzenie osob z bronzu na rankedach nie bawi , A po drugiej stronie plotu tez bylem i bycie miazdzonym przez kogos o niebo lepszym od siebie zabawne tez nie jest.

ale to nie jest ranked, tylko normal

http://scr.hu/1aaz/t7vgx

Opublikowano

Ja na 23lvlu grałem przeciwko 2 masterom i 1 chall w jednej grze, ale nie o tym jest temat. Chciałem powiedzieć że w tej grze indywidualne umiejętności nie liczą się w ogóle, zobaczcie na xpeke i rekklesa zostają zmiażdżeni. Bardzo często gracze na soloq zapominają że jest to gra zespołowa tak jak siatkówka i co zrobi jeden zawodnik przeciwko piątce ?  Może niektórzy wojownicy zmienią swoje nastawienie i w końcu przyjdą po rozum do głowy i nie będą grali 1v9 czy 2x8 w przypadku duo.

Opublikowano

Kurwa kiedy wy zrozumiecie, że normale mają oddzielne "mmr"? Nie raz kumpel jak levelował konta grał z Challem, a ostatnio na normalu spotkaliśmy kogoś z wysokiego chall, ~50.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...