Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wartość broni.

NiszczeBlony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiedzcie mi jak to jest z tymi broniami w cs:go. Rozumiem, że istnieje jakość broni, ale o co biega z tym, że np. jedna broń jest bardziej niebieska (przy tęczowym utwardzeniu) ? Czy coś takiego występuje na każdej z broni w cs:go? Np nawet w skinach po 0.02?

Jak to rozpoznać, że nasz skin jest wyjątkowy?

Opublikowano

Powiedzcie mi jak to jest z tymi broniami w cs:go. Rozumiem, że istnieje jakość broni, ale o co biega z tym, że np. jedna broń jest bardziej niebieska (przy tęczowym utwardzeniu) ? Czy coś takiego występuje na każdej z broni w cs:go? Np nawet w skinach po 0.02?

Jak to rozpoznać, że nasz skin jest wyjątkowy?

Na niektórych skinach występują patterny czyli ilość koloru, ułożenie elem. etc. i nie występuje to w skinach za 2 centy.
Opublikowano

No dobrze. Ale przeglądam sobie np. AK tęczowe utwardzenie na steamie i oglądająć te skiny w markecie na obrazku nie widze żadnej różnicy między nimi a obejrzałem już jakieś 60 sztuk

Opublikowano

No dobrze. Ale przeglądam sobie np. AK tęczowe utwardzenie na steamie i oglądająć te skiny w markecie na obrazku nie widze żadnej różnicy między nimi a obejrzałem już jakieś 60 sztuk

Obrazek się nie różni, tylko skin podczas gdy przeglądasz na ' zbadaj w grze '.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...