Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wdepłem w g****, i to grubo! Potrzebuję porady :D

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka! Sytuacja jest dosyć ryzykowna. Może ktoś się spotkał z czymś takim i będzie mógł mi serio odpowiedzieć?

Otóż dzisiaj w szkole miała miejsce dosyć specyficzna sytuacja. Dziewczyna z naszej klasy przyszła od dentysty, śmiała się że ma takie olbrzymie znieczulenie, że dostała plaskacza od koleżanki i nic nie czuje. Powiedziała że śmiało, ona serio nic nie czuje. Obok koledzy, gadamy no i ja w ramach żartu ją pacnąłem lekko w policzek. Problem z tym, że źle obliczyłem sobie power ciosu i nawet mocno jej przywaliłem. Ona nic nie powiedziała, zaczęła się śmiać, ale koledzy obok "no co ty... walnąłeś dziewczynę.." w sumie racja. Przeprosiłem za debilizm no i tyle. Kolejne durne zdarzenie w szkole.

No a tera wchodzę se na fb a tutaj wiadomość od jej chłopaka "nie wal w twarz. oduczysz się bić dziewczyn". Koleś jest inteligentny, rok starszy i ma jakiś tam pas w karate. Byłby gotów mi przypieprzyć, bo byłem świadkiem jak groził fejs tu fejs koledze- bardzo poważnie traktuje swoją rolę i lepiej do koleżanki przy nim nie wyskakiwać. Często przychodzi po nią do szkoły i zwykle nic nie mówi, bardziej gadał tylko jak z nimi wyskoczyłem na miasto. No i pytanko- jak to dyplomatycznie rozwiązać jakimiś przeprosinami- czy to przez fb, czy to twarzą w twarz- żeby było męsko, grzecznie ale też żeby nie wyszedł cyrk i tchórzostwo. Wszystkie odpowiedzi typu lel, kolejny życiowy temat zgłaszam. 

Proszę o serio odpowiedzi :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Wytłumacz że to dla jaj, debilne i idiotyczne ale dla jaj, być może to zrozumie i razem będziecie się z tego śmiać, ewentualnie zawsze możesz dostać w ryj.

Opublikowano

Musisz być marginesem społecznym, przepraszam ale twoje tematy wskazują na to że nie masz kolegów,nikt cie nie lubi i twoje życie to internet..

@top

Podejdź do tego gościa, powiedz mu jaka zaistniała sytuacja, dlaczego to zrobiłeś i przeproś też go za uderzenie jego laski..

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

@Rorschach niekoniecznie, po prostu czasami brak mi odwagi, nie znasz mnie, nie widziałeś, polegasz tylko na bzdurach które piszę czasami z nudów :p

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Człowieku, uderzyłeś dziewczynę. To tak samo jak byś uderzył własną matkę w twarz.

Nie ma znaczenia, czy to dla żartu, czy nie wiem po co.

Na miejscu tego chłopaka bym nie odpuścił chodź by nie wiem jaki byś kit wcisnął.

Na Twoim miejscu nie chodziłbym do szkoły.

Opublikowano

Nie wiem co można Ci poradzić, uderzyłeś dziewczynę - w c**j źle, a typek? Idź ćwiczyć MMA czy coś. xD

Opublikowano

Ogólnie czego byś nie zrobił - ładnie przeprosił czy tłumaczył się że to dla żartu - wróżbita Maciej przewiduje jedno - wpier*ol.

Lepiej poczekaj, aż będą razem, podejdź do nich i powiedz że jest ci bardzo przykro, i że nierozsądnie postąpiłeś. Możesz jej jeszcze kupić jakieś czekoladki kupić na przeprosiny.

Opublikowano

No u nas w Krakowie to byś teraz najwyżej z kostnicy pisał za takie coś.

Przepraszaj na kolanach.

Albo wyjaśnij to z dziewczyną, i powiedz jej, że jej chłoptaś chce Ci wkroić.

[ Ale i tak powinieneś oberwać :ninja: ]

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Szczerze, ale na jego miejscu to cokolwiek byś zrobił to i tak bym Ci strzelił za to, że uderzyłeś moją dziewczynę.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...