Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dot. forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przez 8h pracowałem nad zrobieniem najlepszego, największego poradnika do mojego stylu grania Masterem Yi z L# na którym wbiłem dywizję diamentową w 20 dni z Golda V z najdrobniejszymi szczegółami i mnustwem obrazków, dobnych szczegółów itp. Przez przypadek nacisnąłem wstecz i po wciśnięciu dalej cały temat się usunął. Nie ma żadnej opcji na przywrucenie mojej 8h pracy w takim wypadku? Nie chce mi się zaczynać od początku a uważam że temat był idealny i pisząc go 2 raz nie wiem czy udał by mi się tak dobrze jak przy zajawce gdy pisałem go 1 raz. Pomocy proszę daję lajki za pomysły.

Opublikowano

Nie ma jak.. ale chętnie bym coś takiego tutaj zobaczył! jeśli na prawdę jest taki dobry to sądzę ze gdybyś napisał go jeszcze raz na spokojnie + robić save w notatniku obrazków + tekstu żeby jak coś się nie przepadło, mógłby być to najlepszy tut w tym dziale. 

Opublikowano

To był poradnik do Mastera Yi tzw. stylem ( AFK farm ). Cowsep gra tym stylem, Miałem krok po kroku wypisane w jakiej kolejności czyścić junglę, w jaki sposób najefektowaniej wyczyścić minionki w jungli. W jakich sytuacja możemy pokusić się na gang. Krok po kroku wypisałem co robić w danym momencie, ten poradnik można by było nazwać " Encyklopedia jak krok po kroku wygrać grę masterem " xD Lol mi się rozwalił muszę go ściągać od nowa, co chwile przerywa pobieranie tak że zajmuję to mnóstwo czasu, spróbuję zabrać się za to 2 raz od nowa tym bardziej że większość potrzebnych obrazków już mam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...