Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze smartfonem/internetem

Nitex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Ciągną mi od jakiegoś czasu nowy internet do domu przez co byłem zmuszony wyposażyć się w jakiś internet mobilny na czas prac. Wybrałem aero2 z racji braku limitów i opłat (nie, nie przeszkadza mi captcha co godzinę). Mój problem jest taki, że kiedy podłącze swojego smartfona (Xperia SP)  z włączonym tetheringiem do pc'ta to mogę normalnie na komputerze obejrzeć film na yt w 360p bez buforowania (480p też śmiga chociaż czasem wskoczy buforowanie). Natomiast na telefonie w aplikacji mobilnej yt 360p jest nie do oglądania. Co chwila buforowanie. 240p też słabo działa. Da się coś z tym zrobić? No bo skoro na komputerze mi śmiga to na telefonie też powinno(?).

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Masz wylaczone HQ na tele?

To znaczy? Gdzie jest taka opcja? W aplikacji yt nigdzie nie mogę tego odszukać. 

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

Opublikowano

Ustawienia tele, do pakietowych

Mógłbyś dokładnie wytłumaczyć w co po kolei mam wchodzić? Bo albo jestem wybitnie głupi, albo takiej opcji nie mam.

KLIK!

Opublikowano

No niestety, przejrzałem wszystkie ustawienia i nie ma tam nigdzie takiej opcji. Ktoś jeszcze ma jakiś pomysł?

KLIK!

Opublikowano

Jakie aplikacje działają w tle? Chodzi o to, żeby jakieś Torrentty i Facebooki neta nie kradły, sprawdź w ustawieniach.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Sprawdziłem, pozamykałem i działa! Dzięki wielkie!

KLIK!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...