Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zestaw czy dobry ?

DasteR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki maksymalny budżet? Karta do zmiany na wersję od Msi lub Asusa, Gigabyte huczy i się grzeje. Płytę można tańszą brać.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Jaki maksymalny budżet? Karta do zmiany na wersję od Msi lub Asusa, Gigabyte huczy i się grzeje. Płytę można tańszą brać.

Nie tańszą tylko na inny socket .

NLAaRoy.png

Maksymalnie 5 linii w sygnie.

Opublikowano

RADIX na +12V ma 384W. Na i5-4590 + OC GTX 780 może być jednak ciut za słaby. Poza tym, to mocno przeciętna konstrukcja ;)

http://www.morele.net/inventory/info/zJ40BY/

Tu jeszcze jedna propozycja uwzględniająca zakup R9 290 od Sapphire z wydajnym chłodzeniem Tri-X.

Oczywiście R9 290 to karta pobierająca więcej mocy od GTX 780. Pod względem osiągów, to dwie równorzędne karty.

Opublikowano

-Płyta zły socket (1150 a nie 1155), w tym budżecie bym celował w coś koło 200zł,

-Karta graficzna jak najbardziej, tyle że od MSI lub Asusa,

-reszta jak najbardziej ok

Jak zestaw rzeczywiście może być coś ponad 3k to GTX 780 a restza podzespołów jak u Ciebie tylko oczywiście zmiana płyty na socket 1150...

4008f620557c76b9gen.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...