Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Balans GP

Gość Valze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Super. Zawsze mialem problem z uzbieraniem gp na tanią bron na 1 dzien bo trzeba bylo grac kilka meczy zeby sobie ją kupić. To bardzo dobry pomysl zeby zarabiać wiecej.

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Pomogłem? Daj like. To nic nie kosztuje  B) 

Opublikowano

Jak dla mnie nexon duzo traci na tych swoich pomyslal... Coraz mnie ludzi bedzie kupowac nx, bo przestaly juz dawac przewage, a na tym nexon jedynie straci. Mimo to chwala im za to, ze po tylu latach robia cos dla graczy gp. Mozliwe ze juz nachapali sie wystarczajaco i chca poprostu zrobic gre dla graczy, nie dla kasy. Albo szykuja cos, na czym zarobia jeszcze wiecej a to tylko taka podpucha xD

Opublikowano

przed wprowadzeniem sprzedawaniem broni bym się nawet ucieszył, ale teraz mając ponad 500k gp, jakoś średnio mnie to obchodzi 

3JcjhIq.png
Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...
MyAnimeList

Opublikowano

przed wprowadzeniem sprzedawaniem broni bym się nawet ucieszył, ale teraz mając ponad 500k gp, jakoś średnio mnie to obchodzi 

dokladnie mam ponad 1.5mln wiec mi to loto co zrobia xD

nie przemysla czegos i wprowadzaja dalej szit

ale nowym graczom napewno sie to przyda bo ceny jak na new konta sa za drogie z tym co leci za gry 

Opublikowano

Ciekawe. Zastanawia mnie tylko, jak to wymysla. Czy zwieksza gp rate czy obniza ceny w sklepie. Jak dla mnie spoko, nie gram w ca az tyle, zeby codziennie zarobic na wszystko co potrzeba mi do grania, i to tak codziennie. Sadze, ze nie jednej osobie to pomoze. Jeszcze jakby dodali mozliwosc zakladania ulepszen do wypozyczanych broni, byloby spoko. A jakby blokneli turreta na elimkach <3

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...