Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Shackowanie maszyny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Ktoś mi zchakował serwer na endexxxst.pl !!!! POMOCy !!! Co mam zrobić ja nie moge wejsć na serwer nawet po reinstalacji !!! Inni mogą mi pisze że nie ma takiego serwera !!! HELP !!! Nie działa także ftp a pisze że jest takie samo !!! Co mam zrobic !!!

Opublikowano

Jeśli wyświetla ci "cant resolve name" to wiedz że to fake. Kliknij dwa razy i powinno cie zalogować ;)

CPU: I5-4460 (w planach i74690k) GPU: GTX960 4G

Opublikowano

Proszę !!! Ale ja miałem o 19:00 otwożyć serwer !!!

no to napisz na forum czy gdzie tam reklamowałeś serwer, że musisz przełożyć otwarcie.

osoby które używają więcej niż 3 wykrzykników mogą mieć problemy psychiczne :P

Opublikowano

często slotowce maja problemy techniczne :/ A te formularze kontaktowe są beznadziejnie mogli by podawac numer kontaktowy lepiej by było jak bys na vps postawił 

Opublikowano

Tak to jest jak się nie ogarnia podstaw panelu . Nie wiem jak wygląda na ender****.pl bo nigdy z tego nie korzystałem .Po pierwsze sprawdź czy podajesz dobre IP tam samo z serwerem FTP, zmień hasło do konsoli , ftp itp. Spróbuj się ponownie zalogować , połącz się z serwerem w formie IP:port ,jeżeli to nie zadziała sprawdź czy masz wszystko dobrze skonfigurowane i napisz do BOK'u

00768247823007970726.jpg

Opublikowano

To że serwer ci nie działa nie jest spowodowane tym, że "ktoś ci zhackowal komputer" bo masz go na hostingu. Próbuj na różnych IP się łączyć, a z tego co wiem na enderchest.pl dostajesz 4 adresy. Co do FTP... Sprawdź czy na pewno dobrze wpisujesz dane, jak nie da rady to zmień dane logowania. Radze jeszcze pouczyć się obsługiwać panel...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...