Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stworzenie pełnej listy dobrych skryptów...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

jak pewnie i inni, pomyślałem o tym że można byłoby stworzyć temat ze skryptami najlepszymi na daną postać.

Tak, tak.. Wiem, że I'm Twitch stworzył podobny temat, ale tam są tylko najlepsze skrypty na daną linię i jest po około 3 postacie, a mi chodzi o temat w którym byłyby wszystkie postacie i np. akali - bla bla, nidalee - bla bla.

Skrypty polecalibyście Wy, a ktoś umieściłby to w jednym temacie. Troszkę jest spam z tymi tematami, a jaka postać ma taki skrypt, a jaki jest skrypt do tej postaci itd..

Co o tym sądzicie?

Czy byłby ktoś chętny zająć się tym?

Opublikowano

Myślałem o tym i serio by się przydało. Powinna być lista wszystkich skryptów i ich opis (do tej pory nie wiem co robi część skryptów xD). Do tego jakaś ocena czy wyróżnienie najlepszych. Oczywiście po angielsku żeby można było wrzucić na officiala.

Opublikowano

Na co czekać, zacznijmy alfabetycznie - a więc Aatrox, nie mam tej postaci to się nie wypowiem.

Ahri:

Opublikowano

Ja miałbym tyle czasu, może kiedyś się takiego czegoś podejmę, zobaczymy. Najlepiej nie temat na MPC a całą stronę taką jak ma BoL (tworzona przez użytkownika) czyli bol.b00st.eu

Opublikowano

Jakieś dwa czy trzy tygodnie temu, napisałem spis skryptów w notatniku, edycja tego do najnowszej wersji to chwila czasu.

Chcecie coś takiego ?

QUhIR7.png

Opublikowano

Możesz podesłać na PW. W niedalekiej przyszłości postaram się coś z tym zrobić ;p

Opublikowano

Siemka,

jak pewnie i inni, pomyślałem o tym że można byłoby stworzyć temat ze skryptami najlepszymi na daną postać.

Tak, tak.. Wiem, że I'm Twitch stworzył podobny temat, ale tam są tylko najlepsze skrypty na daną linię i jest po około 3 postacie, a mi chodzi o temat w którym byłyby wszystkie postacie i np. akali - bla bla, nidalee - bla bla.

Skrypty polecalibyście Wy, a ktoś umieściłby to w jednym temacie. Troszkę jest spam z tymi tematami, a jaka postać ma taki skrypt, a jaki jest skrypt do tej postaci itd..

Co o tym sądzicie?

Czy byłby ktoś chętny zająć się tym?

od tego jest dział z sugestiami, nie dział L#

Dobry pomysł ale najpierw trzeba znaleść osobę mającą tyle czasu :/

w dziale znajdze się wiele osób, którzy mają na to czas. ja miałbym czas na napisanie takiej listy jednak jako że jestem w Liceum bywają dni, kiedy nie otwieram nawet FB czy nie rozmawiam z dziewczyną (czyli o mpc to nawet nie myślę) gdyż mam tyle nauki. Mogę zrobić coś takiego jeśli aktualizacja byłaby robiona przez użytkowników, ja zaś wklejał bym (ew. lekko edytował) do pierwszego postu

Możesz podesłać na PW. W niedalekiej przyszłości postaram się coś z tym zrobić ;p

zajmij się może lepiej BoL'em gdzie masz już swoją tier liste. Ja np. wolałbym osobę, która zna się coś na L# (np HeheheM) a nie ktoś kto kiedyś coś usłyszał o jakimś problemie i dzieli się gotowcem z innymi

Takie jest moje zdanie :)

--

Opublikowano

Gotowcem powiadasz, ciekawe. Jaki znów problem? I czy napisałem, że będę to robił na 100%? NIE.

Dobrze niech się HeheheM tym zajmie, nie mam pojęcia dlaczego mówisz o znaniu się na czymś. Czy przetestować skrypty i wywnioskować coś z tego to jest dla Ciebie takie trudne? Też wyraziłem swoje zdanie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...