Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS GO do 40 zł

SirPrimo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wie ktoś gdzie kupie CS GO za 40 zł psc? Chciałem na fabryce kluczy ale niedawno cs ,, wyszedł "... jak macie jakąś zaufaną strone gdzie moge tym psc kupić to byłbym wdzięczny ;p

Opublikowano

To co @NAJEBANY CREW

Na G2A kupisz ,ale musisz kupić z tak zwaną "Tarczą". 

Kiedyś kupiłem bez bo użytkownik miał 100% od ponad 50 użytkowników a dał mi klucz do innej gry więc..

Trochę nie miłe jak się wydaje 50 zł a dostajesz grę za 20 zł.

Pozdrawiam Licze Na Like

Opublikowano

Na g2a bierz tam najtaniej ( ostatnio rusek sprzedawal nawet po 25 zl :D ,) ja kupilem tez przez psc od ukrainca jakiegos bez tej tarczy i przyszlo mi wszystko ok :D ta tarcza niby ok jest ale zawsze troche wiecej a ja chcialem w 35 zl sie zmiescic.

Opublikowano

Siema!

nie odnajduję się na tym forum:/

dla zainteresowanych zakupem  CS’a to w spolem widziałem takie karteczki i tam był. Babka powiedziała, że od 10 listopada będzie promocja i będzie można za 27zł kupid :D :D

Opublikowano

dzięki  xFresh1337!

ja tam poczekam do 10 listopada i kupię od ręki przy okazji zakupu świeżutkich bułeczek na śniadanko:D Jest taniej i w pełni legalnie bo volvo nie banuje zakupów z SEDOCA:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...