Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z telefonem - odbieranie itp.

tomos123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od czasu przeinstalowania Gta ma problem z telefonem. Kiedy dzwoni do mnie jakaś osoba Niko odbiera po czym od razu się rozłącza, ale kiedy ja do kogoś dzwonie to normalnie wszystko działa. Wie ktoś czemu tak się dzieje? Tryb uśpienia mam wyłączony.

wowlichkingn.jpg

POLUB MNIE!!! I WCIŚNIJ +!!

Opublikowano

Tak oryginalna. Problem rozwiązałem. Po prostu miałem save jakiegoś zepsutego ;D

wowlichkingn.jpg

POLUB MNIE!!! I WCIŚNIJ +!!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja miałem podobnie. A zaczęło się to od razu na sam początek gry i wystarczyło ją tylko zresetować. Ale może być też wina zapisu gry. :)

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

64162916285590050566.png

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

| Assassin's Creed | Battlefield | Call of Duty | Counter-Strike | Grand Theft Auto | League of Legends | Minecraft | Need for Speed | i jeszcze więcej...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...