Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

-==--\Pytanie/--==-

Massowo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, a wiec tak mam bardzo wazne pytanie a mianowicie to czy oplaca mi sie kupowac premki itd. jak gram na chamsie supernospreadzie i norecoilu, nikt niema do mnie pretensji nikt nie pisze ze mam hacki wiec gram jak bez nich gm mnie wogole nie wywalalo ani nic... ale czy jest mozliwosc ze nagle dostane bana na zawsze? gram tylko na tych 3 hackach i tyle.. prosze odpowiedzcie

mpck.jpg

blagam zdejmijcie troche % , bede pomagal i pisał tuty, ale prosze zdejmijcie

Opublikowano

Hmm jeżeli nie widać że hackujesz to raczej nie chociaż jeżeli trafisz na GM i akurat trafi go szlak i sprawdzi twoje ip i konto czy używane są hacki i będą to tak:D Ale % szans że trafisz na GM 1% na 1000000000000%

Opublikowano

widzisz ale ja mam supernospread czyli tego nie widac ;] czyli nie ale prosze o dalsze wypowiedzi

mpck.jpg

Opublikowano

ktos pisal ze trafic na admina to 1%,o to przykald przed update gralem na haxie same chamsy a gosc z mojej druzyny mial un.ammo,w pewnym momencie wyskakuje zolty nick z napisem(he have bann,czy jakos tak),goscia automatycznie zbanowal.admini nie musza grac w roomie wchodza w roma a my ich nie widzimy.na cale moje szczescie ja mialem tylko chamsy i domnie sie nie dowalil.

Opublikowano

Jak masz włonczone No spread to widzi każdy taki mały celownik i już nie raz piszą ze hacker i kick ;p np. ja kickam takich nubków :P jest 1% że dostaniesz bana od G1-Admina ;p wiecej jest % gdy ktoś ci zrobi screana i wyśle ticketa ;p a hack shield nieraz banuje a nieraz wywala z gry ;p najcześciej wywala z gry ;p

b07e9b83f00d45d3abdec3f0e5e7452a.0.gif
Opublikowano

a z tym malym celowniczkiem to ja wlasnie mam opcje supernospread a nie nospread wiec tego nie widac ;]

mpck.jpg

Opublikowano

pewno że możesz dostać bana

za używanie każdego hacka można dostać bana nawet jak byś używał tylko 5 slotu

co prawda chamsów się nie udowodni ale wiesz admin może wszystko

wcale nie jest ciężko trafić na admina

a po za tym oni nie muszą grać w roomie aby kogoś zbanować

jak dla mnie jest szansa dostania bana

aha i no recoli da się udowodnić na filmiku

bo jak grasz bronią i celownik się nie rusza jak stzrelasz to wiadomo że masz no recoli ;p

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

hmm no tak, masz racje ;]

mpck.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...