Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Minecraft z forge się nie odpala.

koxucraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie co zrobic poniewaz moj kolega chce pograc ze mna na modach ale mu sie minecraft nie odpala gdy ma forge a nie ma zadnych plikow od crasha prosze pomozcie.

5250340783.png

Opublikowano

Wina Java... Niech instaluje różne wersje, i któraś mu zadziała.

Jak może niech zainstaluje Java 8 up 25. Taką używam i wszystko chodzi... A stare niech odinstaluje.

5255055987.png

Opublikowano

Java 8 nie jest kompatybilna z żadnym forge więc nie ma sensu jej instalować. Twój kolega musi odinstalować wyszstkie javy powyżej ósemki i zainstalować @ JAVE 7 UPDATE 67 @. Wtedy powinno mu normalnie się odpalić. Pamiętaj wszystkie javy 8 odinstalować. Tylko java 7 update 67 ma zostać.

@down

Nie wierze ;) 

Kappa.

Opublikowano

Java 8 nie jest kompatybilna z żadnym forge więc nie ma sensu jej instalować. Twój kolega musi odinstalować wyszstkie javy powyżej ósemki i zainstalować @ JAVE 7 UPDATE 67 @. Wtedy powinno mu normalnie się odpalić. Pamiętaj wszystkie javy 8 odinstalować. Tylko java 7 update 67 ma zostać.

Ja napryzklad mam Java 8 i mi dziala :)

5250340783.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...