Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Krucza lb

pglod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic nie było napisane, że jest to skin limitowany, więc może być na stałe, może zniknąć wraz z zakończeniem harrowing.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

Z okazji poprzedniego Harrowing nie było żadnego limitowanego skina, więc myślę, że skórki z tegorocznego również nie będą dostępne tylko przez określony czas. Zwłaszcza, że nigdzie nie podkreślali tego, iż mogą zniknąć po evencie.

Opublikowano

Nigdzie nie było napisane czy są to limitowane skiny, więc pewnie nie znikną.

Proponowane zestawy komputerowe na bieżący miesiąc:

KLIK!

Pomogłem? Daj lajka! Potrzebujesz mojej pomocy? Oznacz proszę mój nick w poście @Nitex

:)

Opublikowano

LB zniknie po harrowing podobnie jak Wukong. Tak więc masz czas do 4 listopada aby zakupić skina =)

Tak jak pan UP.

Powinna zniknac ale nie ma nigdzie na ten temat oficjalnej informacji :)

Edited_1.png

Opublikowano

Nie wspominali nic o tym, że są to skórki dostępne do kupna tylko podczas Harrowing, więc będzie można je kupić też po evencie.

fcwyxhlbitqq.jpg

Opublikowano

Wu zapewne będzie dostępny jak Haunted Zyra w tamtym roku, jednak LB wydaje mi się, że powinna zniknąć, ale kto wie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...