Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z czystej ciekawosci spytam, to dziala tak samo jak bol? mam na mysli, nie ma bana za skryptowanie ale jest za exploity? gra ktos tu z obecnych na tym normalnie na glownym koncie rankedy bez obawy o bana?  ja sobie narazie testuje na botach na 5 lvlowym koncie.

Opublikowano

Nie ma bana jak umisz to dobrze ukrywać. tzn nie polecam używanie Evade. Lub zaznacz ale wyłącz (żebyś widział kreski tego skilla przeciwnika ale sam będziesz chodził) bo to może Cie zgubić ;) Łatwo to rozpoznać.

Zostaw Like Jak Pomogłem ;)

Opublikowano

Mam około 300 rankedów rozegranych na L# bez bana, używałem evade(da się to zauważyć, ale o bana się nie martw). Ludzie pisali wiele razy, że gram na bolu najczęściej jak grałem xerathem. Jak byłem w platynie raz Cassiopeia zdobyłem pierwsza krew bo zapomniałem wyłączyć exploita, grając ryze też raz zapomniałem i przeciwnik napisał, że to nagrywa itd, ale bana nie dostałem.

Opublikowano

Napiszę tak :

Na Free Bolu docisnąłem tylko do G5. Na tym cacku teraz jestem w D5 pozdrawiam. Skrypty są z*******e i choćby weszła licencja za L# to bym płacił chętnie bo warto.

Opublikowano

niby tak ale zawsze jest ryzyko o bana chyba, jesli ktos mnie zglosi to nie dostane nic? wiem ze tego nie maja jak udowodnic ale jak niby bylo z nitro? ..

Opublikowano

Raczej nikłe są szanse, że możesz otrzymać bana za używanie L# z głową oczywiście mowa tutaj o samych skryptach pomijając EXPLOLITY. Działa to praktycznie na takiej samej zasadzie co Bol. Gram normalnie na swoim koncie rankedy, normalne itp

Opublikowano

Raczej nikłe są szanse, że możesz otrzymać bana za używanie L# z głową oczywiście mowa tutaj o samych skryptach pomijając EXPLOLITY. Działa to praktycznie na takiej samej zasadzie co Bol. Gram normalnie na swoim koncie rankedy, normalne itp

za skrypt do vayne czyli marksman i evade nie ma bana? jest jakas mozliwosc uzywania tego ''z glowa'' ? tam nie ma zadnego exploita raczej ale to evade wyglada troche dziwnie a jest to najfajniejszy skrypt ;S mowa tu o tych smiesznych ruchach. leci skillshot a bot robi 1 kroczek w lewo, nie wyglada to naturalnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...