Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oddawanie konta, ban perm

tomekbobek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jakis czas temu moje konto zostało skradzione, jestem już na dobrej drodze do odzyskania (jutro lub za dwa dni prawdopodobnie dostane dane do konta)

jednak podobno na moim koncie przez około miesiąc grał ktos kto używał hacków (Bol czy jakis inny s**t) i niby konto zostało zbanowane (sprawdzałem na lolkingu i faktycznie codziennie grał po 5-8 gier a od paru dni żadnej gry) wiec ban to chyba prawda, co zrobi riot w tej sytuacji to ktoś kto ukradł konto uzywał czitów na moim koncie jak mi je oddadzą bedzie zbanowane ?

jesli tak to co mam zrobic ?

prosze o pomoc dam lajki

VmFHaU51U19fX2V1bmVfX18yMjVfX19NY1ZhZ2luYV9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

W ich warunkach jest napisane, że jeśli konto zostało skradzione to powróci do właściciela w stanie w którym zostało skradzione

Teoretycznie nie powinieneś się obawiać ale riot to riot :)

Opublikowano

Jesteś śmieszny. Nawet jak piszesz prawdę to nie odzyskasz konta..

Przykład?

Przyznaję, gram na wspomagaczach i pozwól, że przytoczę Ci co mogę zrobić.

Gram sobie uczciwie normale a rankedy gram na hackach (inny komp, inne ip) i Riot mnie banuje. I co? Napiszę, że mi ktoś konto ukradł? A skąd masz dowód, że było ukradzione skoro możesz kłamać i używać dwóch innych kompów z innym netem itp?:) 

Opublikowano

Jesteś śmieszny. Nawet jak piszesz prawdę to nie odzyskasz konta..

Przykład?

Przyznaję, gram na wspomagaczach i pozwól, że przytoczę Ci co mogę zrobić.

Gram sobie uczciwie normale a rankedy gram na hackach (inny komp, inne ip) i Riot mnie banuje. I co? Napiszę, że mi ktoś konto ukradł? A skąd masz dowód, że było ukradzione skoro możesz kłamać i używać dwóch innych kompów z innym netem itp? :)

ja p******e, ale jestes k***a tepy czlowieku

Opublikowano

ja p******e, ale jestes k***a tepy czlowieku

A co k***a nieprawda? To tak jakbyś grał na tamtym bugu Ashe, dostał bana i pierdolił, że ktoś Ci ukradł konto. Bardzo PRAWDOPODOBNE CO NIE?

Opublikowano

Poprosze moderatora o usuniecie postu #4 i #5 nie zwiazane z tematem i sie obrazaja nawzajem

A co do tematu: Mi tez wlamali sie na konto i napisalem email ze ktos mi sie wlamal :P bo jak to mozliwe ze ktos w turcji i w polsce korzystaja z tego konta :P 

Konto odzyskalem ale punkty zostaly wydane :/ ktore zdobylem przez mecze.

Ale jak mowisz ze to cheater uzywal twoje konto to sprawa moze sie toczyc i dostaniesz konto ale pernament zbanowane :/

Inaczej nie umiem wytlumaczyc

Opublikowano

Witam, jakis czas temu moje konto zostało skradzione, jestem już na dobrej drodze do odzyskania (jutro lub za dwa dni prawdopodobnie dostane dane do konta)

jednak podobno na moim koncie przez około miesiąc grał ktos kto używał hacków (Bol czy jakis inny s**t) i niby konto zostało zbanowane (sprawdzałem na lolkingu i faktycznie codziennie grał po 5-8 gier a od paru dni żadnej gry) wiec ban to chyba prawda, co zrobi riot w tej sytuacji to ktoś kto ukradł konto uzywał czitów na moim koncie jak mi je oddadzą bedzie zbanowane ?

prosze o pomoc dam lajki

Chcesz mi powiedziec ze czekales miesiac aby odebrac konto ?

Mowiac nawet HIPOTETYCZNIE  ze to prawda .

To :

Kogo to wina ze typo gral na botach i dostal bana jak nie twoja ?

Zgreedowales kilka smiesznych IP i tak to sie skonczylo .

Moje konto zostalo podpierniczone przez znajomego na zlosc , Odzyskalem je po 3 dniach odrazu piszac do rito .

A ty czekales MIESIAC , WIEDZAC ze koles gra codziennie po  5-8 gier :)

Absolutnie twoja wina , Za ten idoiotyzm nalezy ci sie perm .

Edited_1.png

Opublikowano

Nie oddadzą, odpiszą ci, że ty ponosisz odpowiedzialność za zabezpieczenie konta i to co się na nim działo to częściowo twoja wina i nie dostaniesz UB. Przynajmniej mi tak odpisali, gdy chciałem odzyskać konto zbanowane za łamanie ToS.

Opublikowano

prosze o pomoc dam lajki

Ty mi sprzedałeś to konto, za cs:go

Także panowie to jest oszust..

Używałem na tym koncie exploita i jest ban i bardzo dobrze, kupiłem konto to mogłem z nim robić co chce ;)

Był nick Vaginus zmieniłem na jaktomozliwe

Także nie widzę sensu twojego zażalenia ;)

Dla ciekawych macie tu ss, od niego kupiłem konto w lolu, chciał mi sprzedać jeszcze więcej by mógł później odzyskać także proponuje zbanować tego skurwie** za przeproszeniem.

8xoHX.jpg

peNqI.jpg

Opublikowano

Screeny w sumie nie są żadnym dowodem, bo można je podrobić w paincie...

Natomiast łatwo da się to sprawdzić zwykłym team viewerem.

League of Legends

Opublikowano

Screeny w sumie nie są żadnym dowodem, bo można je podrobić w paincie...

Natomiast łatwo da się to sprawdzić zwykłym team viewerem.

Wątpię żeby paint, chociaż łap mistrzu filmik :>

Także panowie cokolwiek publikuje w mpc giełda, na sprzedaż nie brać od niego bo potem niestety dzieciak będzie chciał odzyskać konto ;)

Tak jak w tym przypadku, ale niestety wiedziałem że może być tak także użyłem exploita bo mogłem w końcu kupione konto. ;)

https://www.youtube.com/watch?v=PhczIaw55a8

Opublikowano

Wątpię żeby paint, chociaż łap mistrzu filmik :>

Także panowie cokolwiek publikuje w mpc giełda, na sprzedaż nie brać od niego bo potem niestety dzieciak będzie chciał odzyskać konto ;)

Tak jak w tym przypadku, ale niestety wiedziałem że może być tak także użyłem exploita bo mogłem w końcu kupione konto. ;)]

Nie napisałem że dowody nie są prawdziwe, że podejrzewam Ciebie o coś etc.

Po prostu jak piszesz żeby administracja go zbanowała, to screen niestety nie jest żadnym dowodem, bo może zostać podrobiony w każdym momencie.

Przynajmniej konto nie wróci do złodzieja jak ban jest;d

League of Legends

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...