Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Halloween'owa przecena!

MrwolfiMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jutro Halloween co oznacza że Hammerpoint jak rok temu przyszykował super promocje -75%!!

Na stronie infestationmmo.com możecie kupić gre za nie całe 4 dolce , a na steam za 4 euro.

Więc jeżeli nie macie konta lub chcecie pocheatować  :D to jest to najlepsza okazja!

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Fajnie że taką promocje zrobili ale z jednej strony nie. Będzie znowu tyle cziterów że się po grać nie będzie dało. Czyli trzeba czekać na infestation new beginning

Opublikowano

Właśnie nie wiem po co ta przecena jak w tą grę prawie nikt już nie gra ..

Bezsensu

Chcesz wiedzieć po co ? Bo te śmiecie lecą tylko na kasę i w dupię mają co się dzieję w grze . Nikt już prawie nie gra w iss z powodu cheatów teraz jest ich 10x więcej  ..Nawet szkoda mi tych 3,75 dolarów bo nie warto nawet grosza na to wydawać 

Opublikowano

Chcesz wiedzieć po co ? Bo te śmiecie lecą tylko na kasę i w dupię mają co się dzieję w grze . Nikt już prawie nie gra w iss z powodu cheatów teraz jest ich 10x więcej  ..Nawet szkoda mi tych 3,75 dolarów bo nie warto nawet grosza na to wydawać

Gdybym nie miał to bym kupił  dlaczego ? 

Miał bym tani dostęp do infestation new beginning 

Każdy kto ma Infestation gdy wyjdzie infestation new beginning  otrzyma dostęp za darmo 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...