Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyprzedaż skinów/skórek

kubinho100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Otóż mam pytanko, ostatnio z okazji "Harrowing" co 6 godz na kolejne 6 godz są dostępne w obniżonej cenie 4 losowe skórki. 
Moje pytanie brzmi: o jakich godzinach zmienia się ta promocja? Np. 8:00 -> 14:00 -> 20:00 -> 2:00
Czy ktoś wie coś na ten temat? Bo skoro jest co 6 godzin zmiana to jednak chyba o równej godzinie to następuje.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Jesteś pewien? 
Bo ostatnio miałem taki problem, że o godz. 11 i 13 miałem te same skórki dostępne w tej wyprzedaży, oczywiście resetowałem klienta. Dlatego podałem dla przykładu godziny takie jak w pierwszym poście.

Opublikowano

2-8-14-20, sprawdzone.

No właśnie też mi się tak wydawało (pierwszy post), ale wolałem się upewnić :)

Dzięki za odpowiedzi :)

PS> Czy ktoś mi powie jakie skórki w wyprzedaży mnie ominęły dzisiaj między 8 a 14? Byłem na uczelni i nie miałem jak zerknąć.

Opublikowano

Takie pytanie, ktoś wie czemu się nie zmieniły skórki na wyprzedaży? 
O 8 weszły do wyprzedaży: Aatrox Sędzia, Arktyczny Kennen, Tango Evelynn i Blitzkrank Bokser i teraz o 14 są taki same.

Edit: O godzinie 15 zmieniły się skórki na wyprzedaży, więc możliwe że coś się przesunęło i następna zmiana będzie 21 zamiast 20, ale zobaczymy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...