Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zdobywanie części ultra

VasseK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Gdzie można wygrać części ultra?. Wiem że z wyścigów ale na razie dotąd co - wyleciały mi tylko Kolorowe Szyby i części I i II gwiazdkowe.
Potrzebuje części ultra do mojego nowego auta.

Za odpowiedzi nagradzam +

graphic.png

Opublikowano

Przecież dropią ze złotych kart czasem  o.O

Jeżeli chcesz bez wydawania kasy na boosty to rozwiązaniem innym niż karty zdobywane po wyścigach są:

-pakiety kart za osiągnięcia [najczęściej są to złote pakiety, są platynowe i carpacki]

-części zdobywane za osiągnięcia

A jak chcesz zrobić to cheatem, to polecam: http://www.mpcforum.pl/topic/1300086-trainer-by-gamerz-v14-nowa-funkcja-poprawka-do-te-bota/ funkcja TeamEscape Bot. Włączasz bota klawiszem PageDown,  jedziesz ucieczkę drużynową [polecam High Stakes] i robi ci ucieczki [1 na minutę].

f

Opublikowano

Przecież dropią ze złotych kart czasem  o.O

Jeżeli chcesz bez wydawania kasy na boosty to rozwiązaniem innym niż karty zdobywane po wyścigach są:

-pakiety kart za osiągnięcia [najczęściej są to złote pakiety, są platynowe i carpacki]

-części zdobywane za osiągnięcia

A jak chcesz zrobić to cheatem, to polecam: http://www.mpcforum.pl/topic/1300086-trainer-by-gamerz-v14-nowa-funkcja-poprawka-do-te-bota/ funkcja TeamEscape Bot. Włączasz bota klawiszem PageDown,  jedziesz ucieczkę drużynową [polecam High Stakes] i robi ci ucieczki [1 na minutę].

Cheata nie polecam bo po 15 min permik poleci. Dalej, jedyną sensowną opcją na dropienie części jest ucieczka drużynowa Hight Stakes (jedziesz ok. 2 minuty przez co zwiększasz procent dropu na część ultra na godzine). Z tego co wiem na dragach lecą maksymalnie proffki. Chyba że jesteś bogaczem to możesz kupować gold paczki.

44758890639358990822.png

Opublikowano

Cheata nie polecam bo po 15 min permik poleci. Dalej, jedyną sensowną opcją na dropienie części jest ucieczka drużynowa Hight Stakes (jedziesz ok. 2 minuty przez co zwiększasz procent dropu na część ultra na godzine). Z tego co wiem na dragach lecą maksymalnie proffki. Chyba że jesteś bogaczem to możesz kupować gold paczki.

za tego nie poleci ;)

907131411417516291096.jpeg

Opublikowano

Jeśli chodzi o Team Escape Bot to ban poleci ale tylko w przypadku nadużywania go(zostawiania na kilka/kilkanaście godzin).
A co do tematu to części ultra dropią ze złotych kart po wyścigach(oprócz singleplayer), jak już wyżej powiedzieli najszybciej dropić na ucieczce High Stakes, ale uprzedzam- dropienie części ultra to nie jest takie hop-siup, że co 3 ucieczki ma się część.

349241432911096669131.jpeg
Opublikowano

'' Kazde uzywanie botow lub cheatow w grze need for speed world sa karane pernamentnym banem''

To jest czesc z regulaminu z nfsw, moj brat gra w nfsw i sie cieszy :) zdobywa czesci unikalne chociaz tylko gra rozne wiscigi :)

Opublikowano

Ale tak jest wylapywany, jak wiem to ma dojsc jakies aktualnienie do nfs ze bedzie troche lepiej lapalo oszustow i cheaterow

@Edit

@MararOn

Wiem ze musi byc wykryty :P az tak glupiutki nie jestem :)

Opublikowano

Sposoby bezpieczne:

- złote karty po wyścigach multiplayer,

- platynowy pakiet kart (dostepny za punkty SB, jako prezent przy zakupie SB lub po zaliczeniu niektórych osiągnięć),

- niektóre osiągnięcia,

- poszukiwanie skarbów (na serii dni 19+).

Sposób ryzykowny (z użyciem niedozwolonego przez regulamin gry oprogramowania):

http://www.mpcforum.pl/topic/1300086-trainer-by-gamerz-v14-nowa-funkcja-poprawka-do-te-bota/

(funkcja Team Escape Bot)

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...