Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 lagi

Kerri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zawsze będzidsz miał lagi w metinie i tyle nawet jak będziesz miał super komputer za ''x'' tyś. Gra jest źle zoptymalizowana.

Opublikowano

Zawsze będzidsz miał lagi w metinie i tyle nawet jak będziesz miał super komputer za ''x'' tyś. Gra jest źle zoptymalizowana.

Serio gf nie jest wstanie z tym nic zrobic? przeciez inne gry nie maja z tym problemu.

Opublikowano

Da się z tym grać. Ludzie się przywzyczajają i tyle. Raczej nikomu aż tak to nie przeszkadza. Wątpie żeby im się chciało to ogarniać. Na forach także nie było z tego powodu płaczu. Przywyknij do tego. Nie wiadomo czy też można coś z tym zrobić.

Opublikowano

Ale ja nie mowie ze mi to przeszkadza, poprostu sie dziwie ze taka dosc spora gra jak metin jest tak zlagowana w porownaniu do innych gier.

Opublikowano

Lagi przez wchodzenie do miasta, przy wiekszych ilosciach mobow i nawet bez tego zdarzają sie dosc czesto.

Ile masz FPS w Metin2? Pobierz frapsa i włącz wtedy ci się wyświetli ilość.

Opublikowano

Po pierwsze nie masz lagów tylko ścinki i jesteś zwykłą pierdołą która nie potrafi się określić.

Powód to granie w oknie (podczas ustawiania tej opcji jest ostrzeżenie więc nie macie prawa sapać o ścinki w oknie)

Drugi powód to znając życie drewniany komputer o specyfikacji tostera (no ale ja go kupiłem 2 miesiące temu no!)

0LsM05U.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...