Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA World Annihilator

haka3l

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wersja demo, bez F4-magic, zresztą sam magic działa z poprzednich trainerów.

331831414698915547839.jpg

1.Uruchamiamy Fife World

2.włączamy trainer

3.czekamy aż załaduje się pierwszy mecz i wybieramy swoją stronę:home/away

4.rozłączamy jak kto woli: pauza procesu w CE 9s (wymaga borderless window),suspender, magic ze starych trainerów.

Trainer zaczyna funkcjonować po załadowaniu pierwszego meczu, później leci normalnie, przy zmianie stron zalecam resetować wynik bo czasami ustawi 5-5 i nie zalicza. 

Powinien działać :).

http://dai.ly/x2915f5

download:

http://www31.zippyshare.com/v/75863315/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/en/file/2ddc18f1dd838285be10c81935dbd78673da4cef3ed04ffd1e91883a9d9cf047/analysis/1415214960/

Opublikowano

Mecz załadowany, nadal nie działa.. 

komuś to w ogóle działa ?.. :v

Dałem wersję pod 32 bity, powinna ta działać. U mnie działa na win8.1, win7x64, vmware win7x32bit więc adresy powinny być dobre skoro na tylu różny śmiga, vmware to już wogóle, tam wszystko inne :).

Opublikowano

Ja nie wiem co robię źle, ale trainer nadal nie funkcjonuje, tzn. nie podświetla funkcji i tym samym nie działa :/

Edit: Jednak działa :D

Albo i nie działa.. raz podświetla raz nie.. czemu tak ? :/

Opublikowano

A zalicza ci wygraną jak podświetli ? po rozłączeniu lub wciśnięciu esc, testować można na grze z drużyną tygodnia, tylko bramki zalicza po wejściu/wyjściu z menu pauzy w grze.

Opublikowano

już się przekonałem, że jeśli nie podświetla opcji w trainerze to znaczy, że wskaźnik jest zły  :(

:mellow:  <_<  :)  <3  :angry:  :(  :unsure:  8S  o.O  -.-  :rolleyes:  :huh:  ^_^  :O  ;)  :P  :D  xD  B)  :ninja:

Opublikowano

Po pierwsze dzięki wielkie haka3l za tego trainera! Działa!

Działa jako jedyny. Testowałem Wrednego, testowałem starszą wersję Pawellka i nic, a tutaj przełom.

Od rana udało mi się zarobić ok. 160K i przejść do pierwszej ligii (która wygląda komicznie, nie tego się spodziewałem). Trochę to trwało, ale mimo wszystko sądze, że lepiej się tego zrobić nie dało ;)

Uruchamiając po raz pierwszy w oknie ładowania nie działa, ale tuż po załadowaniu i w chwili kiedy zaczynają lecieć kwestie komentatorów już się podświetla i dodaje bramki. Za każdym następnym meczem opcja dodania bramek działa już w oknie ładowania.

Korzystałem tylko z num7, num9 no i Process Suspendera Pawellka, na Win7 64bit wszystko gra.

Taka jedna ciekawostka: Na programowaniu się w ogóle nie znam, ale korzystając z twojego trainera parę godzin pomyślałem, że zobacze jak to wygląda z drużynami tygodnia. Oczywiście nie działa ale tym nie ma się co przejmować, w sumie wręcz się tego spodziewałem. Ciekawostką jest to iż kiedy powróciłem do sezonu online twój trainer przestał działać. Trochę kombinowałem na różne sposoby, odpalając w różnej kolejności, włączając numy w różnym etapie gry i nawet uruchamiając ponownie komputer, ale nic. Ściągnąłem po raz kolejny trainera i wszystko gra.

Wygląda na to, że kiedy próbuje się meczu innego niż w sezonach online, trainer ulega uszkodzeniu, nie wiem jak.

Jeszcze raz dzięki. Jeśli masz jakieś pytanie do mnie jako testera - pisz, postaram się odpowiedzieć na każde.

Opublikowano

który exec pobierałeś ?

wogóle dziwna jest ta fifa world, do 15 mam swojego ludzie nawet nabyli i tam wszystko działa a tu lubi przyświrować :)

Opublikowano

Ale co mam ci odpisać, jest poradnik  jak szukać adresów na forum, nie prowadzę szkółki a sam mistrzem w tym też nie jestem :).

Opublikowano

Polecam obejrzeć film i zobaczyć kiedy klikać. Po wczytaniu meczu usłyszeniu komentarza dziwięku, można zaznaczyć home/away. 

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...