Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DoubleClick/Macro - Mysz Tracer Sniper

SmallDodger

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż dziś zakupiłem sobie mysz 'TRACER SNIPER TRM-503'. Sprzedawca mówił że mysz posiada funkcję macra/double clicka oraz że jest dobra do gier typu minecraft. Ok, posłuchałem się i nadszedł moment gdy odpaliłem config myszy.

W czym problem? 

Nie wiem jak ustawić macro/double click

Jaka jest nagroda?

100 like

Za pomoc z góry dziękuję

Opublikowano

Jezeli masz do niej sterowniki, to w programie ktory obsluguje myszke powinno byc macro :)
A double click to powinien byc przycisk na myszce, jak nie to tez w sterownikach znajdziesz ;)

sygna_frikos.png

Opublikowano

Przejrzyj, dokładnie całą instrukcję tej myszki ;) Tam, będzie pisało jak ustawić Macro i DoubleClick :) (Przynajmniej w moim wypadku pisało) 

Opublikowano

No jest double click i makro by ustawić pod klawisz z boku czy jakoś tam ale to nic nie daje. A macro to jest jedna definicja tego: 

"Macro"

1 . "Macro" służy do użycia sekwencji klawiszy pod jenym przyciskiem

Próbuję i nadal nic ;/, nie chciałbym by 250zł poszło się ... ;3

Opublikowano

Płytę mam i zainstalowałem te sterowniki. Oglądałem tą recenzję i nic się nie dowiedziałem.  Instrukcję mam na piśmie.

Nadal nic ;c

Nadal szukam pomocy.

Opublikowano

Przecież nawet na tym poradniku i instrukcji masz dokładnie opisane co masz zrobić aby ustawić makro... Wystarczy się doczytać. 

W internecie nie ma poradnika jak ustawić makro do tej myszki.

Kappa.

Opublikowano

Bo mieczyk w minkrafcie ma spory odstęp czasu pomiędzy uderzeniami. Np.  klik-atak-odstęp i w odstępie klik zamiast wtedy gdy już mieczyk jest gotowy do ponownego ataku - Nie ma ataku 

Maksymalnie 5 linii w sygnie.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

A ja mam problem z tą myszką.

Myślałem że jak przyciski konfigurowalne to naprawdę "konfigurowalne" a jednak jestem rozczarowany i nie mogę ustawić triple click... Double click działa bez problemu, ale potrzebuję w myszce triple click.

Może ktoś wie jaki klawisz w ustawieniach macro odpowiada za left click mouse? wtedy mógłbym ustawić nawet ośmiokliknięcie :O:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...