Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin dt czarna podloga

jambosss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem gdyz wchodze do dt to po kilku minutach nawet na 2 pietrze dt potrafi mi sie zrobic czarna podloga na pieczatkach to jeszcze gorzej .. moge cos z tym zrobic ? format nic nie dal

grafika gtx 650

Opublikowano

Znawcy po chuju fest.

Ten problem z DT jest ogólnoznany i nikt nie dał na to jeszcze rozwiązania, fakt... w wiekszosci przypadków wystepuje to przez przegrzanie, ale nie zawsze. Moze byc wiele powodów, ale na pewno nie sterowniki... xD

Opublikowano

To od lagów bo jest tam poprostu za dużo mobków. 

Daj grafe na Low i w menadżerze zadań daj priorytet na wysoki może coś da :P.

@Edit

To bug mapy raczej :D.

76561198115213832.png

Opublikowano

Nie ma na to rady, to jest problem występujący od początku istnienia mt2 (nie sądzę żeby mieli to naprawić), Mam tak samo na dwóch komputerach. Mógłbym uwierzyć w to że to wina przegrania, ale na mojej karcie graficznej przy odpalonych pięciu metkach mam 35-40 stopni, a to jest przyjemne ciepło a nie przegrzanie. Zauważyłem jednak, że jak jestem w dt tylko jedną postacią, błąd ten zdarza mi się rzadziej ( raz na kilka dt) a jak jestem wszystkimi postaciami to przy każdym DT mam ten problem na conajmniej jednej postaci. Moja rada to przestać się tym przejmować, przyzwyczaisz się. Pozdrawiam ;)

Opublikowano

mialem to samo, zainstalowalem kamera i jak wchodze na drugi poziom i mam czarny ekran to wpisuje tylko /night i mam normalnie :D a jak wpisze spowrotem /day to mam czarny ;d

• 

czuwam... ciagle czuwam ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...