Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tworzenie stron - na zamówienie.

mrgrzejkop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nazywam się Jakub i chciałbym serdecznie poinformować, że zajmuję się właściwie od małego tworzeniem stron internetowych.

Postanowiłem otworzyć taki mały biznesik, mianowicie : tworzenie stron za PLN.

Jestem w stanie wykonać dużo rzeczy i zaoferować jak najbardziej profesjonalne wykonanie. Cena będzie zależna od stopnia zamówienia.

Jeśli chodzi o uczciwość to raczej nie widze w tym problemu, ponieważ strona będzie wykonywana i prezentowana myślę, że stopniowo.

Oczywiście w trakcie będę wymagał jakiejś części wpłaty, żeby nie wyszło, że napracuje się nad stroną a kupiec sobie od tak pójdzie.

Tranzakcję możemy również wykonywać na allegro ;)

Więcej szczegółów na gadu gadu : 31181812 ponieważ ciężko jest mi tutaj tak wszystko pięknie rozpisać.

Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę o kontakt pisząc właśnie pod ten numer.

Jeśli dział ten zabrania reklamowania czegoś takiego, bądź temat jest w nieodpowiednim miejscu to serdecznie przepraszam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

po pierwsze:

* Firma zarejestrowana?

* Gdzie jakieś portfolio z twoimi pracami?

* Gdzie kontakt telefoniczny?

* Gdzie kontakt e-mail

Nie każdy ma gadu-gadu ;)

Tworzę strony internetowe.

Sklepy Minecraft, CMS-y, fora itp.

Opublikowano

Tranzakcje? Zajechało brakiem profesjonalizmu. Jeśli sie reklamujesz to przynajmniej byś zadbał o to aby temat był we właściwym miejscu, a nie ze nas zapraszasz na zaś.

Brakuje mi takich informacji jak:

- nazwisko

- numer telefonu

- mail

- brak przykładowych prac

- brak portfolio.

Mnie byś nie zachęcił. Dodatkowo nie wspomniałeś jakimi językami sie otaczasz, ile stron wykonałeś (oraz ich adresy www), staż w zajmowaniu sie stronami. Kontakt przez gadu gadu? Proszę cie, myślisz ze jakaś poważniejsza osoba będzie uruchamiać gg z twojego powodu?

Jestem bardzo na nie

@kolega z góry mnie uprzedził, jednak na telefonie sie trochę pisze :)

3587513.png

Potrzebujesz pomocy? Pisz śmiało na PW/Skype/Gadu-Gadu!

(albo napisz na forum... ^.^)

Opublikowano

kolego napisałem niżej, że więcej szczegółów na pw, a publicznie nie będę podawał takich danych jak numer telefonu itd bo w necie jest masa debili, którzy będą dzwonić i robić sobie jaja szczególnie na forum gdzie jest "minecraft" itp. ;)

propo firmy, a powiedz mi po cholere firma ? Kontaktuje się kimś na gg czy gdziekolwiek indziej, kupiec zleca mi prace i ją tworze według jego fantazji.  Jesli ostatecznie uzna, że jest w porządku to dostaje stronę i mi płaci, proste.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Powinieneś odprowadzac podatek ;). Uwierz mi, minkrafty nie siedzą w tych działach, chociaż mejla mogłeś podać. Co z pozostałymi rzeczami? Gdzie portfolia?

3587513.png

Potrzebujesz pomocy? Pisz śmiało na PW/Skype/Gadu-Gadu!

(albo napisz na forum... ^.^)

Opublikowano

Dokładnie gdzie portfolio? Skąd mamy wiedzieć jak strony wyglądają? Skąd mamy wiedzieć, że coś umiesz?

Opublikowano

Skoro nic nie musisz to i klientów nie będziesz miał. Każdy woli z gory zobaczyć co umiesz niż podejmować pochopnie decyzje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...