Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shogun 2 wylacza sie podaczas ladowania-Steam

mateo2065

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć od dawna gram w Shoguna 2 mam przegrane już około 500 godzin było świetnie ale ostatnio Steam zaczął mi świrować kiedy klikam Play wyskakuje mi jak zawsze okienko z napisem "Preparing to launch Total War:Shogun 2..." zwykle po 1-2 sek włącza się gra jednak teraz nic się nie stało kompletnie nic stało to się z dnia na dzień całkiem niedawno bo w poniedziałek jeszcze grałem nie mam pojęcia jak to naprawić proszę o pomoc!

Jedyne co przychodzi mi do głowy to moja ostatnia zabawa z workshopem na Steam jednak robiłem to od paru dni i nic się nie działo(ściągałem tylko mapy) i moment kiedy chwilowo nie miałem internetu i odpaliłem Steam razem z Shogunem 2 w trybie offline byłem w trakcie ważnej bitwy i kiedy miałem już internet Steam był cały czas w tym trybie potem musiałem kończyć więc zapisałem grę i wyłączyłem kompa(to drugie działo się własnie w poniedziałek i jestem prawie pewien że wtedy coś się przestawiło bo jak powiedziałem następnego dnia Shogun 2 nie działał) oczywiście problem może tkwić w czym innym...

Myśle ze to raczej problem  komputerowy ale nie wiedziałem gdzie to napisać jeżeli to złe miejsce proszę o przeniesienie tematu dziekuję

Opublikowano

Spróbuj przeinstalować grę, jeżeli masz chęci. W innym wypadku zaktualizuj sterowniki, uruchom jako administrator z folderu z grą i ustaw zgodność.

Spróbuj też sprawdzić spójność, tą metodą:

Steam -> Biblioteka -> Shogun 2 -> Właściwości -> Pliki lokalne -> Sprawdź spójność plików

Opublikowano

Rozwiązałem problem wszystko przez to że usnąłem jakiś Akamai coś coś tam pobrałem to na nowo i już wszystko działa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...