Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jebło go

rogoendplis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drążek a 6 pak to dwie różne sprawy.
6 pak= Brzuszki...
Drążek = bicepsy.
W dodatku nie da rady w tydzień zrobić 6paka. :P

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

KarolProjekt widać że się znasz, super, oby tak dalej.
wisząc na drążku może 6 paka nie zrobi ale robienie wznosów na drążku lub jakaś izometria np. l sit, to już prędzej. Na drążku lepiej zrobisz brzuch niż jakimiś brzuszkami. 6 pak to nie taka łatwa rzecz rzeczy w 7 dni zrobić :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

6 pak= Brzuszki...

Drążek = bicepsy.

:DDDDDDDDDDD ale farmazony

ziom jest chudy, ma mało tłuszczu i jakieś tam mięśnie miał, poćwiczy na drążku brzuch i na pompie coś pod światło będzie widać

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mogę się założyć, że bez żadnych ćwiczeń, trzymając tylko dietę przez 3 miesiące będę miał 6pak

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

6 pak= Brzuszki...

Drążek = bicepsy.

Nie znasz człowieku ćwiczeń to nie udzielaj się. 

Wisząc na drążku i wznosy wyprostowanych nóg bardzo Ci dadzą na brzuch.

Bez-nazwy_nrsrana.png

Opublikowano

Stary robię szcześciopaka ponad rok czasu, mam diete specjalną, ćwiczę ile mogę. Jest jeszcze szkoła t owiesz. Nie możliwe, że w tydzień :D Wkręcił cb

//

Opublikowano

Na drążku można zrobić prawie wszystkie górne partie mięśni, a nie tylko bicepsy. Brzuch jak najbardziej, ale po tygodniu to mógł mieć co najwyżej zakwasy a nie 6-pak, mięśnie brzucha potrzebują 1/2 dni regeneracji żeby rosnąć prawidłowo, zdrowo i szybko, więc po trzech sesjach na drążku mógł skoczyć sobie do Biedry po VIPy, jak to ktoś fajnie wyżej napisał :D

Opublikowano

6 pak= Brzuszki...

Drążek = bicepsy.

elo , nie zgadzam się z tym bo ziomeczki na osiedlu mówili mi że na biceps muszę jeść dużo kurczaka a na 6 pak mam pić dużo parówczanu keratyny bo łączy on w sobie działanie spalacza tłuszczu i kreatyny przez co pompuje mięśnie. pozdrawiam i życzę miłych treningów w razie co jestem do dyspozycji.

trener andrzej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...